REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hotelul Solea a fost scos la vânzare, la MIȘTO, de agențiile imobiliare

Hotelul Solea a fost scos la vânzare, la MIȘTO, de agențiile imobiliare

Replica API 27 mai 2020 | 00:12 14685

Măgării de clasa I! O firmă de imobiliare a făcut gafa momentului. Într-un anunț de vânzare a unui hotel au fost postate fotografii cu un altul. În acest sens, proprietarul hotelului s-a sesizat și a anunțat faptul că imobilul pe care îl deține NU este de vânzare.

Anunț la mișto

O firmă de imobiliare din Constanța a postat un anunț prin care era scos la vânzare un hotel din Mamaia care, ce să vezi, nu se vindea. Cu o atitudine superioară, și fără sens, agentul de vânzări a transmis faptul că proprietarul este prietenul său, ba chiar își beau cafeaua împreună. „Nu este nicio minciună. Acel hotel se vinde, dacă sunt acele poze. Proprietarul este prietenul meu, îmi beau cafeaua cu el” a declarat agentul de vânzări.

„Nici nu se pune vorba de vânzare!”

Pe cealaltă parte, proprietarul hotelului a declarat că nici o secundă nu s-a gândit să vândă hotelul venind cu lămuriri suplimentare în acest caz. „Noi trăim în Germania de ani de zile și acum nu putem veni din cauza pandemiei, plus de asta sunt și operat și vreau să mă feresc de acest virus. Nu ne-a trecut niciodată prin gând să vindem hotelul. Noi stăm de 43 de ani în Germania și aceasta este investiția noastră, pentru bătrânețea noastră, moștenirea pe care o vom lăsa, deci nici gând de așa ceva. Pozele din interior sunt de la vecinul nostru, Milano Blue, dar clădirea din poze este a mea. Mă sună clienții care au deja rezervări făcute, că le-aș fi luat eu banii și acum vând hotelul însă nu este așa!” a declarat proprietarul hotelului Solea Beach din Mamaia.

Vecinul se laudă cu afacerea altuia

Tot acesta a și explicat că are o mică dispută cu unul din vecini care îi tot face ‘zile amare’. „Cel care deține terasa Maria ridică în dreapta mea o construcție de lemn pe o suprafață imensă de peste 200 mp și s-a lipit aproape de mine. Dacă Doamne Ferește, clădirea aia ia foc o să-mi ardă și mie hotelul. Eu am tot făcut plângeri peste tot dar și una penală. Numai el poate să facă asemenea lucruri. El a mai mințit acum ani în urmă că ar fi cumpărat de la mine. Restaurantul este al meu dar i l-am închiriat lui și el mințea că l-a cumpărat de la mine” a mai adăugat proprietarul.

Vă reamintim faptul că zilele trecute, pe un site de imobiliare a apărut un anunț de vânzare al hotelului Solea Beach ceea ce nu este adevărat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bune acum ... zici ca e shark week , pestistori astia de germania care au afacere " casa de vacanta " se plang
0
4
Beach barurile din lemn sunt demolate cu surle si trambite toata presa politia jandarmeria procuratura primaria. Hotelurile din beton facute pe plaja stau bine merci. Traiasca statul paralel.
5
0
Ce articol
7
0
la baraci se spune ..hoteluri,mai pun si stele
6
1
Cum dau otoritatile otorizatii de hoteluri pe plaje?
8
0
Umflatul ala de la maria, vrea sa cumpere pe nimic ? E un lesinat care dupa ce-i expira contractul o sa fie istorie. Un lesinat care e si bolnav sarmanul. Sa stea in plm linistitbsa-si vada de sanatate ca nue loc sa cumpere. Daca se vinde, se vinde oricui, numai lui nu. Apropo, are si dosar penal pentru constructii ilegale. Sa vedem cat de oarba-i justitia.
11
4
Ce hot e ala cu Maria, stie ca sta ala in germania si vrea sa faca presiuni sa vanda. Ba boule oamenii nu sunt prosti
9
6
Oameni mai seriosi ca ei nu se gasesc pe litoral . Au cumparat in 1991 nu mostenire .
7
2
Solea - un excroc care de 30 ani tot trage tepe in Romania. Sta in Germania, ca pe aici datoreaza bani la juma de oras !
17
5
Dar cum a ajuns acest sarman care si-a rupt spatele in Germania, sa construiasca un hotel chiar pe plaja ?
15
3
Mizeria aia groteasca din poze e hotel?
19
5
mostenirea lasata de derbedeul asta, si multi ca el aka cumparatori de buna credinta, este o constructie groteasca pe plaja. poate se gasesete totusi vreun primar care sa curete litoralul de aceste mosteniri.
25
3
Samsarii astia din imobiliare ar trebui reglementati cu o lege sa ii puna la punct. Site-urile de imobiliare sunt pline de fitile imobiliare. Multe aruncate pentru a tine pretul sus. Lege pentru a indeparta anunturile false.
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108