REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

I-auzi! Doinea Țenea verifică proiectul tehnic pentru îmbunătățirea mobilității urbane în Techirghiol!

I-auzi! Doinea Țenea verifică proiectul tehnic pentru îmbunătățirea mobilității urbane în Techirghiol!

Andreea CONDURACHE 24 august 2023 | 00:00 3055

Doina Țenea, fostul director executiv adjunct al Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța, a bifat încă un contract cu statul. De această dată, întreprinderea pe care o deține va verifica calitatea proiectului tehnic pentru ,,Îmbunătățirea mobilității urbane în orașul Techirghiol”, contractul fiind atribuit pe 22 august 2023. Pentru a verifica proiectul, Țenea va primi în jur de 14.000 de lei, fără TVA, adică aproximativ 2800 de euro.

I-auzi! Doinea tenea verifica proiectul tehnic pentru imbunatatirea mobilitatii urbane in Techirghiol!

Fost director executiv adjunct în cadrul Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța și actual șef de lucrări la Facultatea de Construcții din Cadrul Universității Ovidius Constanța, Diana Doina Țenea reușește să obțină un contract important în vederea dezvoltării orașului Techirghiol. Mai exact, întreprinderea deținută de aceasta a obținut un contract „Verificare de calitate a Proiectului Tehnic ,,Îmbunătățirea mobilității urbane în orașul Techirghiol”, înțelegea fiind făcută public în cursul zilei de 22 august a.c.. Valoarea contractului încheiat între cele 2 entități este de 14.000 de lei, fără TVA, adică aproximativ 2800 de euro, proiect finanțat prin Programul de Investiții ,,Anghel Saligny”, în conformitate cu oferta înregistrată cu nr.22657/07.08.2023.

I-auzi! Doinea tenea verifica proiectul tehnic pentru imbunatatirea mobilitatii urbane in Techirghiol!

Diana Doina Țenea a ocupat de-a lungul anilor mai multe funcții importante dintre care amintim de funcția de consilier în Ministerul Dezvoltării, dar și secretar de stat și director la Direcția Generală Dezvoltare Regională din același minister, unde a stat vreo 4 luni, iar apoi ajungea șefa Direcției Generale Dezvoltare Regională și Infrastructură. Câțiva ani mai târziu Țenea a ajuns la Primăria Constanța, în cadrul Direcției de Urbanism, secretar general la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, dar și la Ministerul Sănătății. De asemenea, a ocupat funcții și în conducerea Consiliilor de Administrație ale ANL, CNI, OCPI, Comitetul de Avizare al Administrației Fondului pentru Mediu, dar și în cel al CFR SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deturnare de fonduri facuta pe fatza. De ce si cine a decis ca un proiect trebuie verificat de din moment ce este depus, presupunem in conformitate cu prevederile legale. Organele abilitate ale staului sa verifice cine a semnat contractul si care este scopul verificarii de catre altcineva din partea statului care ar avea aceste atributii. Pentru ce mai avem institutii de control platite de la buget. Atunci sa fie desfiintate!
6
1
Sa fim seriosi, mobilitate urbana la Techirghiol... Pai 25% din strazi nici nu au asfalt, ce sa mai vb de trotuare... Adm locala stufoasa, salarii mari, proiecte serioase Zero!!! Doar asa zis festivaluri de p***t gust (cantaciosi care probabil nu au vandut un bilet in viata lor) ,
5
1
cineva ceva din legea 50
5
0
Smechera femeia n-ai ce zice.
5
2
Daca vor face "mobilitate urbana " ca in Constata s-a dus naibii si Techirghiolul
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468