REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

I-auzi! Irinel Columbeanu zice că nu mai există virgine la 11 ani!

I-auzi! Irinel Columbeanu zice că nu mai există virgine la 11 ani!

Mirela PASCAL 9 aprilie 2023 | 00:00 2899

Irinel Columbeanu sare în apărarea lui Dan Diaconescu, fondatorul OTV, plasat în arest la domiciliu, care e cercetat penal pentru act sexual cu minori. Fostul soț al Monicăi Gabor este convins că fostul jurnalist este victima propriului său succes și face o declarație uluitoare cu privire la adolescentele ce nu au împlinit încă 18 ani.

I-auzi! Irinel Columbeanu zice ca nu mai exista virgine la 11 ani!

Irinel Columbeanu îl cunoaște pe Dan Diaconescu de ani de zile, de când acesta era patronul postului OTV. Fostul om de afaceri de la Izvorani e de părere că jurnalistul, cercetat în prezent pentru act sexual cu minore, este nevinovat.

„Dan a început să se miște destul de bine economic cu noul său canal de conținut făcut atunci, înainte de interdicția de a mai apărea la TV, sau acum. Ceea ce probabil că deranjează persoane importante. Habar n-am pe cine. Nu cred o iotă din această poveste gogonată. El nu era genul să facă așa ceva. Este victima propriului său succes. La câte fete tinere i s-au perindat pe sub nas prin studioul lui ar fi avut timp berechet să își fi dat în petec. Să nu uităm că Dan era un tip potent financiar, cu Rolls-Royce, vilă, criptomonede, tot tacâmul. Deci ar putea fi foarte plauzibil victima unui șantaj. Iar astfel compromiterea sa publică să slujească mai multor țeluri, conform principiului din billiard – când mai multe bile cad concomitent în multe găuri”, a spus Columbeanu, pentru cancan.ro.

„Nu prea mai există virgine la 11 ani”

Fostul soț al Monicăi Gabor face însă o declarație uluitoare în ceea ce le privește pe fetele care încă nu au ajuns la vârsta majoratului. Mai ales că, la rândul său, și el are o fiică de 16 ani, stabilită în prezent în America, acolo unde locuiește cu mama sa.

I-auzi! Irinel Columbeanu zice ca nu mai exista virgine la 11 ani!

„Din păcate în vremurile noastre nu prea mai există virgine la 11 ani. Sub influențe noi și concepte străine ei, erotica românească a fost recent corodată și deformată de importuri maligne foarte periculoase tinerei generații de care însă aceste adevărate aberații sexuale se lipesc ineluctabil și peren.  Cum ar fi: sadomasochismul (dominarea reciprocă), swingul, scato-practicile și nu pe ultimul loc, ne-sexual, bully-ing-ul, tot extrem de dăunător, psihologic însă”, a conchis Columbeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bolnav psihic
0
1
tu cand aveai 11 ani deja erai gravida
1
0
Columbeanu om urât cu caracter urăt .....
8
3
In sfăşit dupa un secol de pedofilie legală incep să se dea cărțile pe față. Fucking Daci pedofili
9
7
Inseamna ca nici fii sa nu mai e. Sa nu generalizeze si sa confunde de alde fosta nevasta cu alte fete.
17
3
Omul are mari probleme la cap. Oricum el este cel mai mare pedofil din tara si asta o stie toata lumea.
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468