REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iată calendarul alegerilor PNL la Constanța

Iată calendarul alegerilor PNL la Constanța

Replica API 20 martie 2017 | 00:02 350

Alegerile din cadrul Partidului Național Liberal trebuie să fie încheiate până la Conferința Județeană de pe 27 aprilie cu cel puțin 10 zile înainte. Gheorghe Dragomir a prezentat calendarul alegerilor de la Constanța. Primele ședințe și prima tură pentru alegeri vor începe în săptămâna 20-27 martie, urmând ca pe 31 martie să aibă loc alegerile pentru conducerea din municipiul Constanța, care vor avea loc la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Ultima zi de alegeri a fost propusă 11 aprilie, deoarece ulterior o să fie sărbătorile pascale care vor îngreuna posibilitatea de prezență la ședință.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine apare cu cucuveaua de busoi,e sigar perdant...
0
0
Eu zic sa va retrageti putorile din functiile de primari si consilierii si ce mai aveti si sa lasati locul unor pers care doreste sa faca ceva bun pentru jud Constanta toti pnl cat si psd multi dintr e ei au ruinat judetul daca insir nu imi ajunge spatiul nu mi am imaginat ca pnl are in Mangalia un primar care de cinci ani nu a facut nimic desi alti ani la rand nici psd nu a facut nimic la Constanta dupa ce a intrat in puscarie Nicusor si cu Mazare au ordonat o criza in judet acesti banditi paralizand tot falimentand tot vanzand tot .Spitalele sant devastste portul la fel strazile iluminatul.
1
0
Au confirmat ca sunt niste lunatici,astia traiesc intr-o lume paralela cu cea reala!PNL egal PNT 2.Adica veti avea aceeasi soarta,nici aia din 2000 incoace nu au mai pupat locuri de senatori sau deputati.Nu aveti vreo personalitate in partid iar multi din partidul vostru sunt de fapt oameni ai PSD-ului atat la nivel local cat si la nivel national ca sa-si protejeze afacerile!
4
0
Asa coane. A candidat Chitac, a pierdut dar a fost bun la Senat. Un ,,mare" castig. Cat a cotizat ???
4
0
Veti asista la o lectie de alegeri democratice, la fel cum s-a procedat si pana acum. Adica voteaza cine vrea si iese cine trebuie. Nu-i asa nea Dragomir? Ca la candidatura la primarie.
4
0
cine este MIRCEA dragomir ?
4
0
Turcan, cea mai tare din Balcani!
4
0
Nu vor mai ajunge astia la guvernare in veci la ceeia ce a aratat sefu ca poate face cu mocirlistii lui ce au spalat bani pe toate tampeniile si mariri de salarii doar lor iar noi ? nici acum in al12-lea ceas nu vrea sa inteleaga ! pai oare crede ca ai vor mai alege cineva ? Da niste idioti ca ei si atat !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108