REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iată cine este POLIȚISTUL salvator al victimelor ACCIDENTULUI din MAMAIA

Iată cine este POLIȚISTUL salvator al victimelor ACCIDENTULUI din MAMAIA

Replica API 7 martie 2021 | 00:01 11296

Un grav accident rutier a avut loc în cursul serii de vineri, 5 martie, în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Dona, soldat cu 3 victime, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Salvarea victimelor a survenit datorită polițistului Geoge Priemschi. Acesta, împreună cu colegul său, au sărit imediat în ajutorul victimelor prinse între fiarele mașinilor. În momentul în care au sesizat că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, bărbatul din Năvodari a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii.

Un polițist aflat în timpul programului de muncă a reușit să devină erou pentru mai multe persoane. Agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia. În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate - coliziune frontală între două autoturisme.

Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp.

În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime.

Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii

În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă.

Cine este polițistul-erou?

George Priemschi, eroul victimelor accidentului din Mamaia, locuiește în Năvodari și are vârsta de 22 de ani. Acesta activează în Poliție de puțin timp, mai exact din anul 2019, dar asta nu l-a determinat să privească nepăsător și să aștepte sosirea echipajelor de salvare, intervenind chiar cu riscul de a accidenta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basina avortata priemski hehehe
0
2
Un om deosebit, un adevarat exemplu.
2
0
Un om deosebit, respect domnule politist.
3
0
Incercati sa va bucurati de gestul facut de acest copil, pentru ca la 20 de ani pe care ii are nu il poti numi altfel. Faptul ca a reusit sa fie politist rutier la varsta asta, este un atuu. Avem speranta ca in viitor Politia Romana va avea multi politisti ca el si cu totul o alta imagine. Felicitari tinere si speram sa te vedem in functii de conducere!
10
0
Da este un baiat de mare bun simt si provine din familie ff ok. Cei care vorbesc despre el urat sunt frustrati saraci.
9
0
Are un super caracter, il cunosc personal pe baiat.
14
5
Pentru 7 martie 04:21 dupa ora la care postezi tu comentariul se pare ca esti o hahalera de boschetar prost.Ta-su cum spui tu, este un foarte bun cadru militar activ la Jandarmi si are numai rezultate foarte bune. Daca in timpul liber face si pe instructorul intr-o scoala de soferi nu este in conflict de interese, pentru ca munceste legal si in timpul liber, dar, din tine nu poate scoate un sofer cu permis. Un tanar politist nu are nevoie de 5-6 ani de vechime pentru a ajunge foarte bun, are nevoie de unul ca tine pe care sa-l bage urgent la CRAP atunci cand incalca legea.Marsla kkt desteptule
21
2
de nepolitist , poate de alceva !dar daca e erou sa i faca o statue !
7
12
Bravo tinere asa da exemplu.
21
5
Sa mi suflakys in trompetes
4
22
Daca este erou sa scrieti despre sutele de eroi care au salvat vietile oamenilor din accidente ruriere si nu numai ,indiferent daca sunt pol,,zugravi,instalatori,ziaristi,someri,oamenii straziis.a.m.d....asa ar fi normal....in rest vad ca se face reclama consistenta la politisti eroi....se spala cu prea mult detergent imaginea politiei....oricum bravo oamenilor salvatori ..
14
0
ce facem cu aia, ca de exemplu, cel din clipul de pe utube CAND UITI CA ESTI POLITIST?!
6
0
Bai nea RELU faci niste comment-uri de mai mai .....Omul si-a facut datoria si DOAR DATORIA! Are constiinta datoriei implinite!!
23
2
Da, e de apreciat, insa noi asta asteptam de la oamenii legii, sa isi faca datoria, nu arogante si nepasare. Intr-o societate normala, civilizata, acesta ar trebui sa fie un act de normalitate, nu unul de eroism. E NORMALITATE! Deci nu ar trebui sa ne miram si inchinam, ci ar trebui sa spunem: e normal, si-a facut datoria. Lasati eroii si senzationalismul.
25
3
urmeaza eroul morosanu de onesti,dinca de caracal,guru de nicaieri,eroi tete numai eroi
9
3
Se vede clar cum niste mizerii incearca sa pateze caracterul acestui tanar politist dar sincer merita RESPECT iar cu cei care sub anonimat scrie aici sunt frustrati.
22
10
De 8 martie-- multa sanatate si La multi ani ! lucratoarelor sexuale.
5
14
Sa va fie rusine! Voi nu aveti moderatori? Cum puteti sa aprobati comentariile unor "oameni" care nu stiu decat sa foloseasca un limbaj licentios? Voi comentatorilor se vede ca nu aveti rusine. Spuneti de matusa tanarului politist cuvinte grele, de tata la fel, de politist nu mai zic, dar de pe voi de ce nu va caracterizati ? Pai voi, prin asemenea comentarii va faceti de rusine parintii. Asa v-au educat? Cu asemenea copii, parintilor vostri cred ca le este rusine sa iasa pe strada si sunt necajiti ca s-au chinuit sa creasca niste monstri.
21
10
Dar despre cum sa produs accidentul de ce nu se vorbeste?. Cum a ajung masina aia sa intre pe contra sens?. Cine era la volan?
8
1
ce mare kkt a facut si travestitul asta...un arici care abia mai bese de la puli in cur...este erou..ca lua salamul in buci
12
20
Imi place ca sub numele anonimatului sunt din ce in ce mai curajosi sa isi spuna of-urile si frustrarile si fata in fata stau cu capul plecat si nu stiu cum sa-l mai pupe in fund pe copilul asta cand il vad, dar cand iese din incapere incepe barfa.
25
4
Ce spui cumetre ? Ca provine dintr-o brava familie de cadre MAI ? Ne faci sa radem , pe astia mai batranii ! Tac-su un fost proxenet , acum pe la jandarmi care face ilegal pe instructorul auto , nu o fi in confict de interese ? Si matusi-sa o peshtoaica si o coarda penala pe care o mwiam noi prin Navodari , acum pripashita prin Canada ! Asa ca ... mai usor cu genealogia ! El , saracu' , ca nici nu i s-a uscat cerneala pe legitimatie ... poate peste vreo 5-6 ani o sa ajunga un politist bine pregatit profesional ! Deocamdata este pufarez cu barbishon !
9
19
Daca pana acum era un arogant imputit, de la articolul asta, deja nu ii mai ajunge nimeni la nas...
11
24
Multa muie lu.gigi daca trece pe aici
8
15
Este un brav erou politist si va asigur eu ca are o educatie aparte provenind dintr-o familie brava de cadre din MAI. Nu va legati de frumusetea lui, nu este gay, este doar un barbat frumos care seamana cu mama si cu tata, va asigur eu ca areun caracter deosebit, felicitari tinere politist si drum frumos spre cele mai mari functii din MAI.Multumim in numele victimelor, probabil ca acestea nu au avut timpul necesar sa-ti multumeasca.
33
17
Tot respectul pentru el!!!
39
8
Tanarul politist activeaza doar din 2019. Eu cred ca ar trebui felicitat si incurajat! Este la inceput de cariera, nu-i taiati aripile! Multumesc!
42
8
Ce plm a facut? A pus o geaca pe un individ cel mai posibil dubios? Si -a facut jobul! Cinste lui pentru asta desi numele de familie il are patat dar nu din vina lui... poti fi un bun politist chiar daca te tragi din neam de infractori nedovediti...
25
26
Omul este erou intr-un sistem putred. Dl. Politist si-a facut doar datoria!
39
4
si-a facut doar meseria. Dupa voi, daca statea cu mainile in san, atunci era un politist normal. Acum ca s-a dus sa vada daca sunt victime, gata e erou
36
10
Bravo tinere
33
9
Ce tot ii faceti statuie. Auzi, erou! Acum orice individ care isi face treaba e erou! Sa vdem mai bine cine e individul, dupa aia erou! E vreun olimpic, cercetator, astronaut? Nu! Este unul care e platit din bani publici, publici sa fie clar! Si ce a facut el, se pare ca si a facut datoria!! Oare si o face defiecaredata???
24
21
Felicitari! Astfel de politisti trebuie promovati si mediatizati, nu cretinii care conduc MAI
45
12
cand postati comentarii despre primari si procurori, nu gazduiti comentarii. Cand e vorba de politisti, sunteti bolnavi psihic, acceptati toate comentariile obsedatilor sexuali.
35
8
Un gunoi de militian politia nu merita respectata
4
56
..si barba a la misto....dupa figura,sincer nu este...politist...
18
31
Sprancene misto pensate ...
33
34
Omul si a facut datoria, doar n o trebui sa dea doar amenzi.Erou inseamna sa ti risti viata pt a salva alte vieti.Medicul salveaza intr o zi multe vieti, dar nu este erou..Unul ce aduna gunoiul poate fi erou pt ca si risca viata pt ca bacterii si virusi periculosi sa n ajunga sa faca victime nevinovte
48
15
Bravo ! Bravo ! Bravo !
43
12
Care si a facut datoria uau bravo lui muie pt restul
47
5
Cu asa modele se poate schimba imaginea politiei ! Bravo tinere.
53
12
Tu de ce nu te-ai facut politist boule ? Ai baut cumvs cerneala ?Fara ei in tara asta ar fi haos ,si foarta multi merita respectul nostru !
54
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108