REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ilie Năstase s-a mutat cu chirie, după ce a fost evacuat din complexul lui Ion Țiriac

Ilie Năstase s-a mutat cu chirie, după ce a fost evacuat din complexul lui Ion Țiriac

A.F. 3 iunie 2023 | 00:00 700

Ilie Năstase (76 ani) și soția sa, Ioana Năstase (46 de ani), s-au mutat în Otopeni, într-o vilă cu trei etaje. Fostul lider ATP stă cu chirie în noua casă.

Ilie Nastase s-a mutat cu chirie, dupa ce a fost evacuat din complexul lui Ion tiriacIlie și Ioana Năstase

Ilie și Ioana Năstase s-au mutat în Otopeni, unde stau cu chirie

Ilie Năstase a fost evacuat, în urmă cu un an, din apartamentul din complexul rezidențial de lux "Stejarii", pe care îl deține miliardarul și bunul său prieten Ion Țiriac, scrie ProSport.

Contractul de închiriere al lui "Nasty" expirase, iar reprezentanții complexului nu au mai agreat prelungirea înțelegerii, deoarece fostul mare jucător de tenis acumulase restanțe uriașe, mai scrie sursa citată.

Ilie Năstase locuise timp de 2 ani la "Stejarii", unde fusese vecin cu Simona Halep. Acum, Ilie și Ioana Năstase s-au mutat într-o vilă cu trei etaje din Otopeni. Cei doi stau momentan cu chirie, însă plănuiesc să achiziționeze casa.

"Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei niveluri. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda, care este imensă, este cât toată casa. Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.

Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță", a declarat Ioana Năstase, citează digisport.ro.

Căsătoriți din 2020, Ilie și Ioana Năstase au fost aproape de divorț în mai multe rânduri, însă, în cele din urmă, au revenit la sentimente mai bune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ilie nu e p***t, ci doar slab psihic, adica nu poate sa traiasca singur, are neaparat nevoie de cineva, si fiind slab psihic uite ca gaseste numa p******e...
1
0
un fost mare sportiv , dar p***t gramada... bine , nu ar fi o noutate ca pe f multi dintre sportivi nu-i duce capul , pentru ca nu ai cum sa iei premiul Nobel si totodata sa faci sport de performanta , insa acest individ vrea sa ne convinga cu tot dinadinsul ca este un f mare i d i o t...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468