REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia! Căminul CP5 de la intrarea în oraș, REABILITAT!

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia! Căminul CP5 de la intrarea în oraș, REABILITAT!

Replica API 16 noiembrie 2019 | 03:41 977

În această perioadă, Primăria Mangalia a început lucrările de reabilitare la fațada Căminului CP5, situat la intrarea în oraș, lângă sediul Poliției.

”Acest proiect a fost demarat abia acum, din cauza regimului juridic incert al clădirii, care ne-a împiedicat să începem lucrările mai devreme. Conform documentelor, imobilul CP5, situat în Șos. Constanței, Nr.33, se află în proprietatea statului și doar în administrarea Consiliului Local Mangalia. De-a lungul timpului, am făcut numeroase demersuri la Guvern pentru a putea reabilita clădirea. Din păcate, am fost plimbați de la un minister la altul, fără un răspuns clar, iar din această cauză, Primăria Mangalia nu a putut interveni la o clădire care nu îi aparține. Abia acum, recent, odată cu schimbarea Guvernului, am primit dreptul, în calitate de administrator, de a realiza lucrări de reparații, în condițiile stabilite de lege. Deși poate părea ciudat, în căminul CP5 există și proprietari și chiriași, în urma unor HCL din 2007, prin care s-a aprobat vânzarea acestor locuințe, cu încălcarea prevederilor legale, întrucât bunul nu se afla în proprietatea municipiului. În ciuda tuturor acestor neclarități juridice, am reușit să demarăm lucrările de reabilitare, care constau în izolarea clădirii prin folosirea de materiale specifice, iar ulterior aplicarea de tencuială decorativă", a scris Cristian Radu, primarul din Mangalia, pe pagina sa de facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Initiativa a la Iorgus. Acolo stau zeci de puturosi carora nu le place munca din care multi cu antecedente penale precum Coman pe care il dadea Ozzy pe fb. Baracile le a daramat dar blocul asta il vopseste. Nu mai zic ca sunt unii proprietari deci e ilegal. Aici sta Soare care i a dat foc la masina la concubina ca nu ii mai aducea bani de la produs si neamul Tocila care face numai ilegalitati furt din apartamente, jecmaneala cu trasura la negru si altele
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108