REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

În atenția Poliției Naționale și Locale! La așa oraș, așa șofer și așa parcare!

În atenția Poliției Naționale și Locale! La așa oraș, așa șofer și așa parcare!

Virgil STOIAN 30 octombrie 2023 | 00:00 2872

Atrași de vremea călduroasă, foarte mulți turiști au ales Constanța pentru a-și petrece weekendul. Este cazul unui șofer din Galați care, din nefericire pentru el, a intrat într-o situație... nasoală. Fie că nu și-a asigurat mașina cum trebuie sau a fost... tăiat de niscaiva nevoi fiziologice, gălățeanul a reușit o... parcare memorabilă, chiar lângă o toaletă ecologică, în zona Vivo. Și, pentru că nu a avut loc pe trotuar, a ocupat și partea carosabilă...

in atentia Politiei Nationale si Locale! La asa oras, asa sofer si asa parcare!parcarea gălățeanului le-a întrecut pe toate...

Doritor probabil de o ultimă plajă în acest sezon, gălățeanul s-a urcat în mașină și a luat calea Constanței. Din nefericire pentru el, sau poate din pură necesitate, bărbatul a reușit o ”parcare” memorabilă. Sătul probabil să caute locuri de parcare, acesta și-a parcat automobilul pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Vivo.

in atentia Politiei Nationale si Locale! La asa oras, asa sofer si asa parcare!să-l fi tăiat nevoile fiziologice?!

Parcarea a fost una extrem de ciudată: șoferul ori nu și-a asigurat automobilul cum trebuie, fie silit de nevoile fiziologice nu a mai ținut cont de regulile de circulație, și a parcat chiar lângă o toaletă ecologică.
În concluzie, fie că ești pe jos, fie că ești în mașină, când te taie... nu mai ții cont de nimic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa oraș, așa politie locală, așa primarie makidonească, așa primar incompetent, așa locuitori alogeni goniți din Grecia si pripașiti pe aici ca au gasit p****i de i a primit
1
0
opel si GL, o combinatie buna, cum o fi luat carnetul oare?pe branza si oi?
4
1
Bravo Virgile! Ai mai scos de-un articol!
6
2
Ok, era parcat neregulamentar, a facut cineva sesizare ca sa vina Politia Locala sa constate aspectul relatat si sa-i ridice masina? Eu nu cred ca s-a intamplat acest lucru si galateanul si-a terminat cumparaturile si s-a intors linistit la masina lui parcata strategic.
5
0
Galatenii o adunatura de marlani aroganti,cu masini de lux si rupti in kwr
9
1
Bai retardatule ,dupa ce ca esti analfabet mai esti si t***n ,dupa cum te exprimi.Mortii mati de c****a borata ,citeste boule o carte de geografie sau cere i altcuiva sa citeasca in locul tau ,ca nu stii sa citesti,GL este in Moldova .Parintii mei sunt profesori ,bai laba trista ,futute n gura de nespalat ce esti.Ridici tu ratul de porc j***s ?te ai simtit cu musca pe caciula ?ce te bagi in seama aiurea ?Uita te pe o harta ,marlane .Daca stii de docheri si spatii verzi inseamana cu tu cu neamul tau de c***i spurcate lucrati acolo..Mars in pl mea de zdreanta .
1
15
Galatenii sunt tot moldoveni da cu limba lata
8
1
A venit melteanul din sat ,de la Moldova ,la mare sa faca si el doua poze,sa bage o hamsie si sa parcheze ca boul.La el acolo de unde vine ,parzheza unde i place ca pe camp nu l deranjeaza nimeni.Nu VA FACEA bine Mazare cand va taxa la intare in Mamaia ?Toti boratii vin aici pe praduiala,GL,BR...si alte locatii dubioase.
7
3
De unde ști tu mă de Opel? A-i condus tu vreo dată Opel de ști? Mai bine veziti de Loganu tău că a început să rugineasca
0
10
Prostan cu Opel
9
3
m*******n p***t. In orice situatie,nu avea ce sa caute parcat acolo. Asa e cand ies toti idyotii la asfalt.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468