REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În intersecția de la DELFINARIU nu se respectă nicio REGULĂ de CIRCULAȚIE. Video

În intersecția de la DELFINARIU nu se respectă nicio REGULĂ de CIRCULAȚIE. Video

Replica API 13 noiembrie 2021 | 00:12 3210

Intersecția de la Delfinariu este una din cele mai aglomerate din municipiul Constanța. Nu demult aceasta a fost reconfigurată, acum, virajul la stânga, pe Mamaia fiind interzis. Ei bine, cum regulile sunt făcute pentru a fi interzise, un constănțean s-a încadrat pe banda de circulație care te obligă să mergi înainte și… a virat la stânga fără să-i pese de reguli de circulație și de ceilalți participanți la trafic.

Zilnic, în Constanta, întâlnim șoferi care încalcă regulile de circulație dar și pe cele de bun simț. Pe deviza „regulile sunt făcute să fie încălcate” a mers și un șofer constănțean ce a ignorat semnele de circulație și, aflându-se la intersecția străzilor Zorelelor cu bulevardul Mamaia, a virat la stânga chiar dacă această manevră este interzisă de mai bine de o lună.

Manevra executată de șoferul indisciplinat o puteți vedea în video de mai jos:

VIDEO:

Se pare că acesta nu ar fi singurul care face această manevră interzisă. „Nu greșește cu nimic omul. Nu îl poate judeca nimeni. Am cunoștințe care fac manevra asta mai mereu. Nu o să mergi să întorci cine știe unde că așa vor unii. Le-a fost mai ușor să facă o astfel de prostie decât să facă semaforizarea în patru timpi și să scutească absolut tot ambuteiajul din intersecția asta.”, ne-a declarat un constănțean.

Traficul, reconfigurat la începutul lui octombrie

Vă reamintim faptul că traficul a fost reconfigurat la începutul lunii octombrie când, pentru fluidizarea traficului rutier, în intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor. Mai exact, cei care vin de pe strada Zorelelor au interzis pentru virajul la stânga de pe bulevardul Mamaia. Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa se respecte?! Dupa ce ca era cea mai nasoala din CT au transormat o intr un calvar.
0
0
...este suficient sa se monteze o camera in intersectie ...iar amenda va pleca direct in posta celui ce nu respecta regula...si acest lucru trebuie implementat in toate intersectiile cu probleme...
6
0
Baaa ce stiri smechere are replica iti vine sa te duci sa faci kk pe ei
2
1
Politia amenda 500 ron
5
1
Unde e politia ?
7
1
Daca se face semaforul in patru timpi se fac cozi kilometrice in extrasezon. In sezon nici nu vreau sa mi imaginez. Ati uitat?
7
5
Diana cum se face ca ati vazut si voi aceasta problema. Ma uimiti. De luni de zile va scriu de aceasta intersectie si de cea de la Trocadero dar de fiecare data m-ati cenzurat. Rusine sa va fie.Se pare ca acceptati comentariile numai a celor care scriu folosind cuvinte vulgare.
12
1
Nu e ok, dar e de inteles pentru ca ne-a capiat amiralul cu sensurile unice si reconfigurari din birou. Traficul e mai rau decat pe vremea lui Fagadau.
13
4
Nu este singurul
10
0
Au tarani telef si sa-u apucat de facut poze in intersectii.
6
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108