REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În piaţa de peşte făcută cu bani europeni bate vântul! Primăria Năvodari se roagă de oameni să vină la tarabe!

În piaţa de peşte făcută cu bani europeni bate vântul! Primăria Năvodari se roagă de oameni să vină la tarabe!

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:00 337

Lumea nu se înghesuie să închirieze spații în faimoasa piață de pește din Năvodari. Chiar dacă încă de la începutul lunii martie a.c. au lansat apel pentru a invita lumea să închirieze diverse spații disponibile în incinta unui proiect ridicat în slăvi ani de zile. Asta, desigur, după ce costurile au fost înjumătățite. În martie, prețurile au fost reduse de la 550 de lei la 227,73 lei/lună/tarabă. Totuși, mesajul a fost reactualizat și adus în atenția doritorilor, la 8 luni de la startul licitațiilor, lucru care denotă faptul că nu se înghesuie lumea.

Primăria Orașului Năvodari organizează licitație publică în vederea închirierii spațiilor interioare (tarabe, birouri, restaurant, sală de ședințe și pavilion expozițional) și a unui număr de 16 puncte de vânzare exterioare (tarabe) situate în imobilul Centru Transfrontalier de afaceri în turism și activități conexe – Piața agroalimentară de pește și produse din pește din orașul Năvodari, județul Constanța.

Prețul de pornire al licitației este în funcție de spațiile licitate: tarabe interioare – 227,73lei/lună/tarabă; tarabe exterioare 227,73lei/lună/tarabă; restaurant – 17,12lei/mp/lună; alte spații interioare – 15,27 lei/mp/lună.

Garanția de participare la licitație este în cuantumul a minimum 2 (doua) chirii lunare de la care pornește licitația.

Se poate ridica documentația de participare la licitație de la sediul Primăriei Năvodari, camera 17.

Ofertele se depun cu cel puțin 24 de ore înainte de data organizării licitației la Registratura Primăriei Năvodari, str. Dobrogei nr. 1.

Licitația se va organiza în fiecare săptămână în zilele de miercuri ora 14,30 și vineri ora 12,30, începând cu data de 05.04.2017, până la adjudecare, în sala de ședințe a Primăriei.

Proiectul „Centru transfrontalier de afaceri în turism şi activităţi conexe - Piaţa de peşte şi produse din peşte” a fost iniţiat de Primăria Năvodari, în parteneriat cu ONG-ul Eureka din Bulgaria, fiind finanţat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013, proiect care se adresează agenţilor economici din turism şi sectorul piscicol. Proiectul a costat 1.4 milioane de euro și a fost finalizat în toamna anului 2016.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti saloane de masaj erotic si toti pestii si pestoaicele din navodari vor inchiria spatiile la greu, si nu pe 227 lei per taraba, ci, cu 100 euro metru patrat. Acolo e o zona de elita a prostitutiei si vor aparea noi locuri de munca si beneficii enorme la angajat, la angajator, la stat ! Hai pestisorilor, la treaba ! Nu dam nume sa nu deconspiram investitorii !
2
0
piata de peste trebuia facuta la iesire din municipiu nu la iesire din oras la mama dracu in navodari orasul moldovenilor pierduti in spatiu ex. palas cumpana sens giratoriu sa ne fie la indemana mai aproape
1
0
Jos psd faceti fabrici
1
0
PSD-sti penali si violatori din NAVODARI
1
0
Constructia este asezata aiurea si chiar nefunctionala . Peste pe uscat ! Nimeni nu va scoate bani din afacerea asta , ci va greva nepermis bugetul comunitatii , care mai trebuie sa plateasca si pentru masurile mafiote luate de secatura de Matei , in complicitate cu leprele de consilieri si cu functionarii din primarie , care i-au papat din palma , precum maimutele si alte lighioane din Zoo Matei ...
2
0
Sa l sugeti pe matei
0
2
Matei nu a facut nimic de capul lui ! Consilierii care au facut vile prin Tbara sunt partasi !
3
0
Una din realizarile imparatului javra Matei. Cand a inceput constructia au dat peste conductele de petrol ale conpetului si au trebuit sa mute conductele pe banii primariei pentru ca imparatul a dispus sa nu se ceara avize de la detinatorii de conducte .Daca cereau aviz nu li sa dadea si nu mai cheltuiau bani de pomana. Asa peste cinci ani o sa-i schimbe destinatia si o sa devina depozit de chinezisme.Asta a facut javra, care a retrocedat terenuri pe plaja si unde construieste haotic. Dca se termina constructiile incepute pe plaja nici proprietarri n-o sa poata sa-si parcheze autoturismele.
5
0
Si la 23 August piata construita pentru legume -fructe nu poate fi folosita.Mentalitate de primar care s-a gandit doar la buzunarul lui sa fure ,deja s-a invechit,curvit in a baga mana mai mult decat trebuie .Este prieten bun cu primarul de la Costinesti si Mangalia si are de la cine invata arta furtului.Poate DNA isi va face treaba si la primaria 23 August.
5
0
daca se dorea inffintarea unei fabrici nu se dadeau bani europeni, asa pentru rahaturi se gasec si se aproba acesti bani, e ceva tare dubios
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108