REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INADMISIBIL! 20 de case de pe o stradă din municipiul Constanța au stat fără curent mai bine de 36 de ore

INADMISIBIL! 20 de case de pe o stradă din municipiul Constanța au stat fără curent mai bine de 36 de ore

Replica API 7 ianuarie 2017 | 00:41 398

Situație revoltătoare în municipiul Constanța, unde 20 de locuințe nu au curent, implicit nici căldură de pe 6 ianuarie, de la ora 04:00. Un locatar de pe strada Mugurului din Constanța a povestit pentru „Replica” prin ce trec familiile care locuiesc în zonă. „Am sunat la ENEL, la sediul central, la primărie, am sunat peste tot. Ne resping apelurile. Ei știu de sesizare, dar nu fac nimic.”, a povestit Gheorghe N.

Mai mult, în cele 20 de case se înregistrau pe zi 14 grade Celsius, ceea ce este insuportabil, mai ales că există și sugari în rândul oamenilor. Oamenii se plâng că îngheață de frig în propriile case, iar nici o autoritate nu vine să îi ajute.

Cei de la ENEL au anunțat că lucrează la remedierea avariilor individuale înregistrate în municipiu, însă nu se ofereau mai multe detalii despre acestea.

UPDATE:

Problema a fost remediată, cu sprijinul angajaţilor de la LUXTEN - firmă subcontractată de Enel în acest sens.

Update 2: Și locuitorii de pe strada Siretului sunt disperați! Aceștia susțin că nu au curent din dimineața de 6 ianuarie. "Afară sunt -12 grade, în casă sunt 10. Cei de la Enel ne iau la mișto. Ne-au spus că așa vrea Dumnezeu. Dacă locuiam într-o colibă, pe munte, mă pregăteam cu un generator, cu ceva. Dar când stai în mijlocul unui municipiu... Nu știm cât mai rezistăm!", au spus oamenii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici o imbunatatire nu facut Enel! CD I am zis d nei de la deranjamente CA in Germany de 7 Ani nu am intalnit o intrerupere de current de 1min a zis sa NE mutam cu totii in Germania!
4
0
Si pe Panait Mosoiu a fost intrerupt curentul 36 de ore. S-a remediat sambata la ora 22.
0
0
Trebuie demis imediat
4
0
la streang cu acesti ordinari politici incompetenti ! Doar asa se mai poate face ordine in tara asta !
5
2
Dragi constanteni, din Tenerife va doresc un An Nou 2017 cu realizari si bucurii, dar mai ales rabdare. In max 2 luni se va incalzi vremea si se va topi zapada. Aveti incredere in mine!
12
5
aceeasi situatie de kkt si pe amurgului suntem 2 care nu avem curent de 48 h si nu ne baga nimeni in seama,se va remedia in cel mai scut timp posibil dar daca era unu de al lor sau un smecherash cu bani era remediata problema in cateva ore.... niste neneorociti
3
2
Doi batrani-78ani-amandoi cardiaci.in zona Dacia -str.Prahovei - ramasi fara curent de alaltaieri - 48ore - ingheata in casa . Nu au sobe si nimic de incalzit. Centrala nu functioneaza fara curent .Rog din suflet Enel sa intervina urgent cat timp acesti doi batrani mai traiesc
4
0
Zapada este de 1 metru pe strazile Indiguirii,Milcovului,M.cel Batran,Ecaterina Teodoroiu,Eremia Grigorescu...Sunt strazi care nu sa dat cu lama de cand a inceput ninsorile.Dle Negoita sunteti ft activ la distractii de tip Zilele Orasului,Recoltei,etc dar la munca e mai greu ca nu iese spaga...
7
1
Nu s-a remediat nimic.Publicitate gratuita.Tot in bezna si frig stam
2
0
la mereni nu este curent electric nici acum iar pana azi dimineata nici semnal la tel mobile nu era iar o masina de paine este inzapezita de vineri cand a fost adusa in localitate dupa mai mult de 6 ore.
3
1
Enelul nu isi face treaba cum trebuie, suni la deranjamente si nu raspund sau daca o fac vorbesc foarte urat, nu-i interesesza decat sa ne ea banii restul suntem la mana lor
2
1
Se vede cat de mult au furat conducatorii nostri! Toti, indiferent de culoarea politica!
7
1
Si str Decebal,str Siret au stat fara curent 40 de ore,demisia directorului de la ENEL CONSTANTA.
6
2
Ei au contractul pentru mentenanta , logic ca ei trebuiau sa repare
1
0
Labis labis
4
4
Cand suni la ENEL,te iau ei la intrebari mai intai daca ti-ai achitat facturile.Daca esti cu facturile la zi se mai inmoaie si iti baga un mesaj tip,stim de problemele din zona respectiva etc.Este in regula sa fii intrebat de achitarea facturilor?
12
5
poate-l trezeste careva si pe Fagadau !
22
4
Str.Dumbraveni in intuneric faceti ceva murim de friggggg
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108