REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă o lovitură pentru DNA! Alina Bica ACHITATĂ!

Încă o lovitură pentru DNA! Alina Bica ACHITATĂ!

Replica API 30 iunie 2018 | 01:50 479

Alina Bica a fost achitată în dosarul ANRP. Decizia a fost luată vineri, 29 iunie. Achitat a fost Alin Cocoș.

În același dosar, Dorin Cocoș a primit o condamnare de 2 ani si 4 luni de închisoare pentru trafic de influență. Această pedeapsă se contopește cu vechea condamnare. Se stabilește pedeapsă finală de 3 ani, o lună si 10 zile.

La ultimul termen de judecată din 16 mai, un procuror de la DNA a cerut pentru Alina Bica, Crinuţa Dumitrean, Dragoş Bogdan, Sergiu Diacomatu, Cătălin Teodorescu, Remus Baciu, Emil Nuţiu, Stelian Gheorghe şi Ionuţ Florentin Mihăilescu condamnări cu executare la pedepse orientate spre maximum prevăzut de lege.

Pentru Oana Vasilescu şi Lăcrămioara Alexandru, DNA a cerut pedepse cu executare, dar orientate spre minimum prevăzut de lege.

În cazul lui Dorin Cocoş, procurorul de şedinţă a solicitat închisoare cu executare, dar ”în limite reduse”, în urma denunţurilor făcute de acesta, iar pentru Alin Cocoş o condamnare cu suspendare, potrivit știrileprotv.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au distrus viata doamnei bica o nenorocita precum kovesi o femeie fara suflet nu o sa ajute dumnezeu iar coldea un ordinar.
1
1
Cine va oprit sa deveniti procurori,judecatori,ofiteri in servicii?
1
0
Dna si sri faceau dosare la comanda. Asta ca sa arate ca au activitate si isi merita salariile si sa si arate muschii la ordin. Pe de o parte psd ul pe de alta statul oaralel cu serviciile...vai de bietii romani
3
2
Lui cocosel sponsorul executare cu limite reduse...adica deloc.
4
0
Tara hotilor care fura impreuna ! Daca esti mai tembel si esti folosit ca si caraus dar ti- ai luat si partea faci si puscarie si dai banii furati inapoi . Daca esti mai smechera esti achitata , ramai cu banii si te distrezi in Costa Rica ! Buna treaba fac judecatorii , am inteles sint aserviti HOTILOR de rang inalt !
7
2
E.U. si cu Alina Bica ne plimbam prin Costa Rica ne doare la pasarica de voi si de romanica
5
5
Dar cine sa mai aiba incredere in Zeita Romaniei, Kovessi si diviziile ei de elita din Prahova, Arges, Constanta, etc. Si daca sant 3 achitari trebuie aruncata la tomberon, dar cand sant 200 numai in jumatate de an, intre care unele in masa, ca cei 42 de primari , de ce ba neamtule- babalau nu o demiti. Wernwew, Orbane, Kovessi, Macovei, Baseala santeti tradatorii romanilor, ai tarii.
13
4
Sa vina raspunderea magistratilor cat mai repede!!!!
14
1
Bravo Alinuta
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108