REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă o lovitură pentru fosta „soacră” a Oanei Radu. I-a fost ucis fiul, chiar în fața ei, iar acum...

Încă o lovitură pentru fosta „soacră” a Oanei Radu. I-a fost ucis fiul, chiar în fața ei, iar acum...

Replica API 4 martie 2021 | 20:56 1955

În timp ce în procesul criminalului care i-a ars de viu băiatul trebuie să demonstreze cu acte că a fost afectată moral, fosta „soacră” a Oanei Radu este obligată, acum, să se plimbe pe la tribunal, și pentru a-și ajuta tatăl grav bolnav.

Mama lui Alin Suflea, fostul iubit al artistei Oana Radu, care a murit după ce un nebun scos pe semnătură de la balamuc l-a stropit cu benzină și i-a dat foc, este citată într-un proces deschis chiar de ea, după ce tatăl ei s-a îmbolnăvit grav. Teoretic, procesul ar fi trebuit să fie unul simplu, fiind unul de curatelă, însă judecătorii au avut dubii în privința probelor depuse la dosar, așa că au dispus o anchetă socială, ca să se convingă dacă tatăl femeii este, într-adevăr, bolnav: „Se emite adresă pentru anchetă socială la domiciliul bolnavului”.

De parcă moartea propriului copil nu i-a fost de ajuns, fosta „soacră” a Oanei Radu trebuie să demonstreze, cu acte și martori, că a suferit o traumă în momentul în care și-a văzut fiul arzând ca o torță și când l-a băgat în groapă. Magistrații de la Tribunalul Dolj care judecă dosarul uciderii lui Alin Suflea, fostul iubit al artistei Oana Radu, au dubii și în privința traumelor suferite de mama tânărului, care, la rândul ei, a fost incendiată de criminal. Astfel, recent, judecătorii i-au transmis femeii îndoliate o citație în care precizau că, dacă aceasta vrea despăgubiri de la criminalul fiului ei, trebuie să demonstreze cu acte și martori că a cheltuit bani prin spitale pentru a-și salva fiul, că a achitat înmormântarea și că a fost afectată emoțional de moartea copilului. „Amână cauza, pentru citarea părţilor civile cu mențiunea de a preciza dacă îşi menţin declaraţiile de constituire parte civilă şi, în caz afirmativ, să precizeze natura şi întinderea pretenţiilor, motivele şi probele pe care se întemeiază”, au hotărât judecătorii.

În dimineața zilei de 13 august 2019, Răzvan Ionuț Drăghici (32 de ani), care fusese scos de la Psihiatrie pe semnătura părinților, a decis să îl omoare Alin Suflea, din motive necunoscute. Fostul iubit al Oanei Radu se mutase în București, însă, în ziua fatidică, se afla la Craiova, la mama sa, pentru a susţine examenul de licenţă. Criminalul l-a așteptat pe Alin patru ore, uitându-se pe vizor. După ce a observat că acesta urcă scările, a aprins materialul textil al unei sticle incendiare și, din ușa apartamentului său, a aruncat spre fostul iubit al Oanei Radu. „În urma impactului cu betonul, sticla s-a spart, iar substanţa inflamabilă a luat foc, flăcările cuprinzând hainele victimei. Inculpatul a continuat să arunce cu sticle incendiare în direcţia victimei şi în alte locuri de pe casa scării”, au explicat anchetatorii, conform gds.ro. Mai multe persoane, printre care și mama lui Alin, au sărit în ajutorul tânărului, suferind arsuri severe. Fostul iubit al Oanei Radu a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, apoi a fost transferat la București. A zăcut în comă trei săptămâni, iar medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a-i salva viața, însă, pe 7 septembrie, tânărul a murit, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108