REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un tren Constanţa- Bucureşti, 'ÎNŢEPENIT' pe şine: S-A DEFECTAT LOCOMOTIVA!

Încă un tren Constanţa- Bucureşti, 'ÎNŢEPENIT' pe şine: S-A DEFECTAT LOCOMOTIVA!

Replica API 13 iulie 2018 | 00:37 531

CFR Călători întâmpină din nou probleme! Teoretic, o călătorie cu trenul de la Constanţa la Bucureşti ar trebui să dureze circa 3 ore. În realitate, CFR nu este capabil să respecte timpii afişaţi în gară, fiind înregistrate întârzieri de zeci de minute vara sau iarna. Sau, pot fi şi întârzieri de ordinul orelor, de vreme ce locomotivele trenurilor au început "să pice pe capete".

Trenul IR 1586, care a plecat din Gara Constanţa joi, 12 iulie, de la ora 17.00, cu destinaţia Bucureşti, a oprit 15 minute la Feteşti, după care a rămas "înţepenit" la Săruleşti!

"Stăm de la ora 19.00 la Săruleşti, controlorul ne-a precizat că durează o oră şi jumătate până pornim din nou către Bucureşti, pentru că s-a defectat locomotiva. Vine o altă locomotivă din Bucureşti. Oricum, ne spusese de la Feteşti, când s-a oprit 15 minute, că este o problemă, că locomotiva nu a fost bine verificată, dar că reuşim să ajungem cu ea până la Bucureşti. Oricum, de la Feteşti nu am mai vut aer condiţionat în compartimente. Este foarte cald, am ieşit acum cu toţii din vagoane, nu avem nici de unde să ne procurăm apă", ne-a relatat, la ora 19.20, o tânără care se afla în tren.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se intimpla cind tara este condusa de o echipa de neca nimeni in frunte cu Dragnea.
1
0
Sa dea disponibilizarea in tot personalul CFR si sa nu mai fie reangajati nicaieri. Asta merita aceste japite!
3
1
Daca intrebati la informatii in gara Constanta de trenul particular sar ca arse salariatele. O sa le auziti: ca acela e tren privat- aici sunt informatii CFR. Parca trenul privat vine pe calea aerului sau pe apa. Niste caraghioase!
6
0
Pai n ati vrut voi capitalism!?
6
2
Pai mai oameni buni pai la care sunt toti boschetari care repara locomotivele si utilajele da nu cum va a ramas fara motorina cum a ramas plugu de zapada pe ruta mangalia constanta
3
1
Baaaaai europenilor! Voi nu stiti ca atunci cand calatoriti cu cfr trebuie sa aveti rezerve de apa si mancare ca ptr plecarea la razboi??! Pai ce credeti?Cat sa reziste locomotivele alea care cara in nestire la elevi si studenti moca-psd?! Astia care ati stat in vagoane asteptand,daca tot sunteti fraieri,faceti voi cheta si reparati locomotive
2
0
Tu esti nemultumit, ca esti in minoritate, esti printre putinii care platesc, restu-s mocangii, bosorogi sau studenti. Singura diferenta dintre ei e ca bosorogii suporta orice umilinta sinu protesteaza.
2
0
conditii mizerabile la preturi mari in acest cfr. Si multi oameni sunt ghiolbani si nesimtiti, fac mizerie, stau cu picioarele pe scaune, dar nici angajatii din tren nu fac absolut nimic sa ii opreasca. Per total, iti faci multi nervi mergand cu acest cfr
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108