REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Începe MĂCELUL în justiție: Cătălin Predoiu alege șefii de la DNA, DIICOT sau Parchetul General

Începe MĂCELUL în justiție: Cătălin Predoiu alege șefii de la DNA, DIICOT sau Parchetul General

Replica API 2 decembrie 2019 | 00:00 190

sursa foto: Octav Ganea/ Inquam Photos

Ministerul Justiţiei lansează luni procedurile de selecţie a procurorului general şi a procurorilor şefi de la DNA şi DIICOT, conform anunţului făcut de ministrul Cătălin Predoiu, scrie stiripesurse.ro

Ministrul a criticat într-o conferinţă de presă ”starea de provizorat şi de interimat” de la vârful Ministerului Public, aunţând, în acest context, că pe 2 decembrie va fi lansată procedura de selecţie pentru funcţiile de procutor general, procuror-şef DNA şi procuror-şef DIICOT, iar ”la scurt timp după” şi pentru alte parchete.

Cătălin Predoiu a afirmat că procedura va fi una ”clasică” şi va include un proiect de management şi un interviu.

”Trebuie să stabilizăm neîntârziat conducerea Ministerului Public”, a subliniat Predoiu.

El a precizat că va lua în calcul avizul Secţiei pentru procurori a CSM.

În plus, Predou a dezminţit ”categoric” faptul că ar fi deja stabilite numele care vor câştiga concursurile pentru funcţiile de conducere ale celor mai importante unităţi de parchet.

”Dezmint categoric orice rezultat prestabilit, invit pe toată lumea să participe la concurs, nu pun interdicţii pentru nimeni, există toată disponibilitatea pentru Ministerul Justiţiei să selectăm cei mai buni oameni”, a mai afirmat ministrul Justiţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este ma P.S.Distilor,incepe macelul pentru cei care nu au fost numiti in institutiile astea de catre guvarnarea PSD ALDE doar pentru ca aveau"origini sanatoase"Adina Florea fata tati sau Deliorga sluga credincioasa a P.S.Deului,astia sunt doar doi din Constanta dar lista prostilor pusi se execute ordinele partidului e lunga.
0
0
Posibil sa anuleze pensiile speciale abia dupa locale, intrucat vor afecta si primarii pnl, care si-asa sunt putini, si nu e momentul oportun... inca!!
0
0
Si la aeroportul Otopeni sefii pazei dorm in hainele statul-ui in timp ce pazacerii sunt fura ti ca in codru.
0
0
Pensionarii angajati la companiile de stat sa fie dati afara! Stau degeaba prin companie si iaubani pentru baut cafele si chiul! Verificati si veti vedea! ITM sa mearga sa verifice
7
1
DNA sa trimita in puscarie spagarii de la stat.
5
2
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
9
3
MACEL a fost cand au adoptat acele legi controversate si au infiintat Sectia Speciala..Dar atunci nu ati scris MACEL..
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108