REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INCREDIBIL! Biserica din cartierul Tomis Nord ridicată ILEGAL va fi RELOCATĂ

INCREDIBIL! Biserica din cartierul Tomis Nord ridicată ILEGAL va fi RELOCATĂ

Replica API 1 februarie 2017 | 07:57 398

Decizie favorabilă în ceea ce priveşte soarta Bisericii Sfântul Haralambie din Constanţa, cea ridicată fără autorizaţie! Decebal Făgădău, primarul municipiului, a precizat marţi, 31 ianuarie a.c., în cadrul unei conferinţe de presă faptul că lăcaşul de cult va fi relocat! „Dacă vorbim despre biserici nou construite, toate cu excepţia bisericii Sfântul Haralambie, au un loc permanent în care să fie construite. Evident că şi pentru Biserica Sfântul Haralambie, există intenţia şi deschiderea din partea mea de a identifica o soluţie de relocare. Astfel încât să transformăm o construcţie provizorie şi tocmai adecvată cadrului urban întru-un loc de care oamenii să fie apropiaţi. Cei care apreciază biserica Sfântul Haralambie au venit undeva în luna aprilie sau mai a anului trecut în faţa Primăriei solicitându-mi să nu demolăm construcţia provizorie. După ce am făcut toate formele legale, i-am sancţionat, le-am pus în vedere să identifice o zonă unde să fie amplasată biserica s-a ajuns la o detensionare a situaţiei”, a precizat edilul oraşului.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biserica este plina de corupti care nu mai au nisio treaba cu Dumnezeu, ci se folosesc doar de patrarhir sa faca averi si sa manipuleze prostii din popor. Prefer sa cred in Dumnezeu dar la bisericile de oras nu am ce cauta, sunt afaceri ale unor escroci precum acest parvenit din Suceava. Cei mai respectabili servitori ai Domnului raman calugarii din munti si sihastrii ce isi dedica o viata simpla si modesta intru slujirea lui Dumnezeu. Acelora le duc cu drag o punga de faina, o sticla de ulei etc.. Preotii de la oras insa sunt ultimii afaceristi corupti si nu merita niciun banut de la mine!
1
0
Sa fim seriosi...aia nu a fost construita pe trotuar peste noapte...arata oribil, insalubra, inestetica si nesigura. Probabil aduce voturi pt k altfel nu-mi explic cum sa accepti asa o hidosebie in orasul tau.
3
0
Cum sa se realoce??? Este pe structura de beton....bca...tencuit...etc!!!!
1
0
Unde dracu s-a mai pomenit Biserica pe trotuar?
2
2
Frumos, asa si trebuie. Cluburile care functioneaza illegal sunt inchise, dar bisericile care functioneaza illegal nu! Stim cu totii de ce !
3
2
Daramati toate cocioabele pline de rahatul teodosist ridicate pentru LOVELE nu pentru rugaciune!Dara mate toate si popii la puscarie !Ajunge cumanipularea si cu popii ordinari in frunte cu Porcul Teodosie! EXECUTATI imediat !
6
2
Sa fie mutati popalaii la Fagadau acasa , sa-i mantuiasca nevasta ...
6
1
si ce-i incredibil in asta nu inteleg ...
8
0
Primaria poate muta bulevardul!
10
0
mutati-o I piata !
6
0
Doi metri mai incolo nu?
10
0
Peste drum de mercedes pe a. Vlaicu.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108