REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

INNA a stârnit controverse după ce a pozat provocator: „De ce nu pozezi nud?“

INNA a stârnit controverse după ce a pozat provocator: „De ce nu pozezi nud?“

A.F. 2 iunie 2023 | 00:00 985

INNA a stârnit din nou controverse cu ultima fotografie postată pe rețelele de socializare. Artista a pozat constum de baie, iar fanii au considerat-o mult prea indecentă.

INNA a starnit controverse dupa ce a pozat provocator: „De ce nu pozezi nud?“Inna

INNA a dovedit în repetate rânduri că nu are inhibiții și nu are rețineri să fotografieze în ipostaze provocatoare. De data aceasta, cântăreața și-a surprins fanii cu o fotografie în costum de baie, însă purta o jachetă din piele și cizme lungi. Vedeta are o siluetă de invidiat și nu se ferește să își expună corpul pe rețelele de socializare.  

Ultima fotografie postată de vedetă pare că nu a fost pe placul tuturor, astfel că mai mulți au criticat-o pentru felul indecent în care a ales să se posteze pe Facebook și Instagram.

„Hai că o iei razna… ești frumoasă, cânți extraordinar, dar de ce te expui așa? Îți dau o idee. Pune trei frunze în locurile intime și atât. Sau deloc, că tot acolo ești”, „Nu e invidie. Nu e plăcut ochiului ce vede. O femeie decentă trebuie să se îmbrace decent. Aia e adevărata frumusețe”, „Nu mă așteptam să o văd în ținuta asta obscenă”, „Îmi place mai mult de tine cu hainele pe tine și în spatele unui microfon”, „Nu știu de ce nu pozezi nud?! Ar trebui să te respecți, să uiți de astfel de sesiuni foto!”, au fost o parte dintre controversele stârnite de INNA pe social media.  

Pe de altă parte, fanii săi au complimentat-o pe artistă pentru felul în care arată și curajul pe care îl are pentru a apărea așa pe Internet. Mulți au spus că o apreciază pe artistă pentru talentul pe care îl are, însă consideră această expunere a sa mult prea indecentă.

INNA a starnit controverse dupa ce a pozat provocator: „De ce nu pozezi nud?“

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută sub numele de scenă Inna, este o cântăreață e muzică pop, dance și house, unul din artiștii români cu cel mai mare succes și pe plan internațional.  

Născută în Mangalia, a urmat cursurile universității Ovidius în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice.

Debutul în muzică a fost în anul 2006, cu piesa „Hot”, o colaborare cu trupa Play&Win. Colaborarea a fost una de succes, propulsând-o pe artistă pe primul loc în topurile muzicale românești.  

Albumul său de debut, „Hot”, a fost lansat în 2009, piesele ajungând și în topurile muzicale din Europa. Succesul albumului a atras atenția casei de discuri Ultra Records din SUA, iar melodiile artistei au ajuns și în SUA, Canada și Regatul Unit.  

Au urmat alte cinci albume lansate în perioada 2011-2019 care au consolidat cariera artistei în România și pe plan extern. În 2011, jurnalistul Paul Lester de la The Guardian a numit-o pe Inna „cel mai bun produs muzical de export al României”.

În 2016, Inna se alătură ca jurat-antrenor la Vocea României Junior, alături de Andra și Marius Moga. În 2020, a fost anunțată unul din cei patru „detectivi” de la Masked Singer România, alături de Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Ana Morodan.  

În august 2020, artista a confirmat că are o relație cu rapper-ul Deliric, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
interesant arti kol, cinei asta e vreo muza, sau trase ista?
0
0
De cind nu se mai ffute cu producatorul madam Apostoleanu apare doar pe la zilele orasului unde face playback .Acum se mai si dezbraca pentru labagii care ii sunt fani ca sa nu o uite lumea .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468