REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Inspectorii ANAF din Constanța amenință: nu vor efectua controale în weekendul prelungit de Sfântă Maria

Inspectorii ANAF din Constanța amenință: nu vor efectua controale în weekendul prelungit de Sfântă Maria

Replica API 10 august 2017 | 00:08 1015

Situație incredibilă! Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța anunță că există o situație delicată în cadrul instituției, prin vocea unui angajat. Acesta punctează faptul că nu au mai fost efectuate plățile pentru orele suplimentare către inspectorii antifraudă aferente lunii iulie 2017. În semn de protest, inspectorii antifraudă nu mai doresc să muncească în weekendul prelungit de Sfânta Maria, deși sunt anunțate controale de către conducere împreună cu alte instituții ale statului.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu spune nimeni nimic despre detasatii din tara care vin cu catel cu purcel, pe banii nostri pe litoral? Intre doua distractii mai si dau cateva amenzi ca sa-si justifice prezenta si la anul. Nu vorbeac numai de detasatii de la ANAF. Mai sunt si altii.
0
0
Asa sa faceti nenorocitilor, sa nu platiti oamenii pt orele suplimentare dc au lucrat oamenii. In locul lor numai avertismente as da! Sa va invatati minte atunci. Sa oprrasca lucrul!
9
0
'Vrem o tara ca afara' , dar nu vrem sa fiscalizam . Nu vrem sa respectam legea , nu vrem sa fim controlati , nu vrem sa platim ore suplimentare. Foarte bine.,Asteptati sa fie bani la buget , sa o ducem mai bine ! De unde ? Dragnea si ai lui stiu. Liber la furat ! Afara nici nu indraznesti sa te gandesti sa nu respecti legea , aici e jungla!
9
0
Draga domnule leustean,legile sunt date si votate de politicienii tarii,institutiile de control doar aplica legea. Evaziunea incepe de primul leu nefiscalizat si ne plangem ca nu sunt bani la buget cand aproape 70 % dintre afaceristi mici si mari,nu fiscalizeaza sumele incasate sau se sustrag de la plata impozitelor
8
0
Mai firicel 20:26 sunteti cei ce strang spaga. Deci sunteti niste spagari. Voi unde intrati dati cu bata si nu iesiti de acolo fara bani. Statul asta nenorocit ne baga mana in buzunar. Mana sunteti voi padurarilor. Chiar asa toti suntem evazionisti? Tu firicel de 20:26 esti golanul care strange spaga. Cat despre procurori... ei nu vad ca voi abuzati si faceti exces de zel? Schimbati-vs mentalitatea, mergeti acolo unde se evazioneaza cu adevarat. Nu poate omul sa inceapa o afacere ca voi sunteti buluc pe el. Nu faci un leu si voi repede amenda pardon spaga 2500lei. Asta e o tara normala?
2
7
vin baietii,nu va faceti griji,sau mai bine zis nu trageti nadejde sa scapati aia cu mustele pe caciuli.se cam schimba lucrurile mai baieti,mai greu cu evaziunea,PSdragnea vrea bani la buget pentru,,speciali,,deci priceptorii vor bate la portile fiecaruia.ca-n Morometii.situatia e fix ca in film sau roman.daca nu vine DSV-ul si e mai nasol pentru unii dintre voi,Murad stie de ce.
1
2
Domnule Firicel de patrunjel daca aveti date si informatii despre o presupusa spaga,de ce nu furnizati aceste informatii parchetului sau sunteti si dumneavoastra un ilustru evazionist care isi ascunde veniturile ilicite?
11
1
Pai cum sa va plateasca bai fraierilor, daca nu aveti protectia muncii facuta, nu aveti dosare medicale, iar daca va da psihologicul picati trei sferturi.
7
10
Ce bine-mi pare ca ati luat teapa. Excesul de zel a facut din voi niste ticalosi! Va plimbati pe banii nostri cu masinile imbracati imbracati in uniforme de padurar fara a avea nimic in cap. Ati intrat pe spagi si pile in sistem si jucati rolul unei virgine intr-un film porno. Tara asta este murdarita de marii evazionisti si voi va dati in stamba printe tarabe. Rusine! Sa va dea astia banii cand o intarca dracul iapa. Hai sictir spagagiilor!
10
13
Cea mai neserioasa institutie care s-a vazut vreodata. Te lasa sa muncesti ca prostu fara sa ti zc faptul ca nu vei fi platit in wk. Apoi iti arunca ramasita de salariu.
22
2
Exact! ITM - ul nu se 'autosesizeaza' ?? Si da, apoi nu sunt bani la buget ca .. e liber la nesfiscaluzare deci !! E un haos !!! Dati banii inspectorilor cum e corect , fiti corecti daca cereti apoi de la noi corectitudine ! Halal guvernare !!!!!!
18
2
Si asa au salarii mari degeaba.Sa ii desfiinteze,au facut mai mult rau decat bine.
7
22
ce face itm ul in acest caz?
16
5
Sa protesteze Antifrauda pana la sfarsitul verii, sa mi fac si eu treaba la Vila Sandra Costinesti. Deja imi fac socotelile : 20 camere X 200 lei fac 4.000 lei pe noapte. Si daca mai sunt zile de sezon plin 10 X 4.000 lei fac 40.000 lei noi. Totul la negru. Hai ca i bine. Traiasca ANAF si Booking. Com !
13
2
Asta e unul din motivele ptr care omul munceste cu scirba si nu da randament ! Nu este platit ptr munca depusa in mod corect . Mai vreti bani la buget !
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108