REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Inspectorii ANAF, verificări la Arhiepiscopia Tomisului, ca urmare a unei sesizări a procurorilor DNA. Suspiciuni de fraudă cu salariile

Inspectorii ANAF, verificări la Arhiepiscopia Tomisului, ca urmare a unei sesizări a procurorilor DNA. Suspiciuni de fraudă cu salariile

Replica API 17 martie 2018 | 00:00 163

Inspectorii ANAF au făcut verificări la Arhiepiscopia Tomisului, existând suspiciuni referitoare modul în care se dau salariile, au precizat surse apropiate anchetei. Sursele citate au precizat că verificările vin ca urmare a unei sesizări a procurorilor DNA.

Surse apropiate anchetei au precizat există informaţii potrivit cărora preoţii din şase protoierii de pe raza judeţului Constanţa nu şi-ar luat salariile în ultimele trei luni, ştatele de plată fiind semnate în fals.

Inspectorii au mers, vineri, la şase protoierii din subordinea Arhiepiscopiei Tomisului : Constanţa, Constanţa 2, Altinum, Callatis, Medgidia, Carsium, au menţionat sursele citate.

Controalele ar fi fost demarate ca urmare a unei sesizări a procurorilor DNA Constanţa.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
infractorul spagoveanu are o plansa intreaga de furaciuni,doar, doar i-si va satura neamul de lingurari de la suceava,nehaliti,nemunciti dar cu pretentii mari,cel putin astia din callatis adica marlanii, ce pretentii ar putea avea la ipsi spagoveanu daca acesta din ospatari ia facut popalai si cu capela,restaurant moca de la primarie
0
0
ANAF-ura mamii voastre, ati aflat ca la Arhiepiscopie sunt si bani nefiscalizati si v-ati gandit ca e rost de o spaga grasa! Rog sa dati numele inspectorilor ca sa dam acatiste pt ei si sa-i trecem si la pomelnic!
0
0
Salariile celor fara protectie sa platesc in lumanari. V-o poate confirma parintele din Nazarcea.
1
0
Wow, ce descoperire!!! Gura targului spune ca aceste lucruri se petrec de ani de zile, ca...12000 ptr un post de preot in oras si cca 3-5000 la tara, euro, ca preotii sunt obligati sa vanda un nr imens de lumanari, obiecte de cult, etc, etc....
1
0
normal ca nu isi iau salariile si nu este singura data de ani de zile se intampla asta, . banii raman la preasfintia sa , sa acopere gaurile in gestiune care le are din manariile care le face, iar preotii neplatiti sunt pusi sa traiasca din ce iau de la oitele ratacite..
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108