REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Instanța judecă marți cererea lui Dragnea de anulare a pedepsei

Instanța judecă marți cererea lui Dragnea de anulare a pedepsei

Replica API 9 decembrie 2019 | 01:22 382

Liviu Dragnea

Instanța Supremă judecă marți recursul în casație și contestația în anulare depuse de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, pentru a scăpa de închisoare, în dosarul angajărilor fictive, de la DGASPC Teleorman, relatează Mediafax.

Liviu Dragnea a formulat prin avocaţi, în 22 octombrie, la instanţa supremă, recurs în casaţie, o cale de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ÎCCJ, şi o contestaţie în anulare în acelaşi dosar.

Marți, ÎCCJ judecă ambele căi extraordinare de atac.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Potrivit legii, odată cu admiterea în principiu a cererii de revizuire sau ulterior acesteia, instanţa poate suspenda motivat, în tot sau în parte, executarea hotărârii supuse revizuirii.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

HotNews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati votat tradatorul ala de tara presedinte care a vandut pe 2 lei bogatiile tarii si voi va ganditi la dragnea ca iese afara , cand altii activeaza si voi ii aplaudati ..
0
2
POATE , asta e cuvantul. Sper sa iasa. Sa vrea iar puterea. PSD sa il primeasca , aripa Dragnea. Sa ineapa razboiul. Sa se curete intre ei. Sa dispara! Super... Hai afara Dragnea!!!!
0
2
Cu un guvern psd era posibil , s-ar fi facut presiune , dar in conditiile date....cred ca se vor mai aduga ceva ani la pedeapsa existenta !
3
1
Cacatul de Dragnea s-ar putea sa mai capete ceva ani nu sa i se scada! Si sa nu uite ca tara il vrea mort!!!
8
0
Si la cum merg lucrurile pe la noi s-ar putea sa scape.
2
2
tu si hotul dragnea sa-mi lingeti cacatul !!!
4
1
Bravo limbistii mei fiti pe faza si pastrati ma curat la oua non stop
5
12
Cum sa te elibereze ma Liviule cand tu esti bagat si in dosarul TEL DRUM si in alt dosar unde i-ai dat spaga 1.5 milioane euro Alinai BICA si cine mai stie cate tampenii ai mai facut.Zi mersi pentru ca 3 ani si ceva cat trebbuie sa stai la bulau este doar o mica parte din activitatea ta infractionala.
21
3
A ajuns tara asta dejectia Europei. Avem oameni care o denigreaza, oameni fara spirit civic si religios, oameni fara spirit national, dar avem generatia tanara, fara o pregatire cat de cat minima, admisa la liceu cu note de unu, dar se da una foarte culta. Deloc, este o generatie careia, daca as putea, i-as solicita sa dea un psihologic inainte sa voteze. Bai, latrailor, lasati omul sa iasa din puscarie, daca trebuie si are temei legal. Sunt care au case si nu le pot justifica si ne rad in fata. Dar, au nevoie de cat mai multi prosti si, uite ca nu duc lipsa de ei. Are balta peste
5
18
Asa Anca. Scrie. Sa inteleaga toata lumea nivelul de scolarizare al tefelistilor din penele. sic.
5
11
,,schinbat ,, , schimbat.. ,,decand,, , de cand...Veorica tu esti???
10
2
Nu cred ca v-a fii eliberat acum decand sa schinbat ceva in tara dacand avem guvern PNL
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920