REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Intervenție în zona taberei Năvodari: a fost găsit trupul elevului dispărut în mare!

Intervenție în zona taberei Năvodari: a fost găsit trupul elevului dispărut în mare!

Replica API 30 mai 2019 | 00:06 760

Cadrele medicale ale SAJ au fost solicitate să intervină, joi, 30 mai, în tabăra de la Năvodari, la dig, acolo unde trupul unei persoane a fost zărit plutind. Din primele informații, ar fi vorba despre elevul dispărut în mare în urmă cu câteva zile.

În urma unui apel 112, o femeie a sesizat faptul că, în zona La Pescăria lui Ilie, la 10 m de mal, se observă trupul unei persoane. Din primele verificări, ar fi cel al elevului dispărut în data de 28.05.2019.

La fața locului se deplasează și militarii din cadrul ISU Dobrogea.

"Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut marți, 28 mai, în zona plajei din stațiunea Mamaia, a fost identificat joi, 30 mai, după ce trupul neînsuflețit a fost adus de valuri în zona localității Năvodari. În vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” și participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale, în garnizoana Constanța. Împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar. În urma acestui tragic eveniment, lucrările Scolii de vară au fost anulate. Conducerea Ministerului Apărării Naționale prezintă condoleanțe și este alături de familia îndoliată”, au precizat reprezentanții MApN.

Amintim că marți, 28 mai, trei adolescenți au intrat în mare, în zona hotelului Doina din Mamaia, dar doar doi au ieșit la mal. Minorul care dispăruse avea 16 ani, era elev la Colegiul Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova şi participa în Constanța la ”Şcoala de vară” organizată de Ministerul Apărării Naţionale.

Încă din după amiaza de marți au început căutările în mare, dar, din păcate, fără succes, iar la orele nopții, militarii ISU au fost nevoiți să sisteze căutările. A doua zi, miercuri, 29 mai, au fost reluate, însă, din păcate, fără succes. Seara, la fel, au fost sistate, fiind reluate joi dimineață, 30 mai. În timp ce angajații MApN și cei ai ISU Dobrogea erau la fața locului, extinzând aria de căutare, un apel prin 112 a indicat faptul că, în Năvodari, trupul unei persoane plutește aproape de mal. Din păcate, era vorba chiar despre tânărul căutat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De morti numai de bine, asa-i prostule?
0
0
Pescari cu aia ce se mai aude
2
0
Unul sa zica Dzeu sa l ierte n am vazut in afara de 11 57 Natie de pesedisti spurcati
1
2
Asa ii spune mai nou la prostie? Tragedie?
1
2
Directia informare!!! ... scoala de vara pt puii de ciripeli kaki!!! si asta ce-a facut? s-a plictisit de instructie si s-a dus sa vada daca poate sa ciripeasca asa de tanar sub apa?
2
4
@ Escu...Marea Neagra , nu-i un lac foarte mare !!! Marea are in componenta sa , curenti extrem de puternici ! Te-a luat un curent dinala si pa !! Apoi este intinderea mari , cat vezi cu ochii . Curentu te ia si te duce , ori la Navodari , ori la Bulgari .
4
3
nu compara Marea Neagra cu o balta. Salvatorii au facut tot ce au putut in conditiile date nu,, adica nimic,,.
6
0
Multe echipe....dar prost coordonate!
0
4
cand vede atata balta de mare ca este frig el tot se arunca in balta.Iar educatia copiilor este zero iar pe parinti si profesori se urineaza cu bolta.
6
2
Pt.cei cu mobilizarea. E adevarat a fost mobilizare de forte dar atat pot adica nimic,tot marea care l-a luat l-a dat inapoi.Dumnezeu sa il ierte.
6
0
Oamenilor, este vorba de un adolescent decedat, o tragedie!!! Voi va ganditi acum la niste aspecte care ma fac sa cred ca noi, ca populatie, nu mai avem nicio sansa la normalitate. Dumnezeu sa-l ierte pe bietul copilas. Condoleante familiei si multa putere si vointa pentru a putea continua sa fie normali dupa aceasta tragedie
21
0
O tragedie in care persoanele vinovate le vor stabili politistii de la judiciar !
12
3
Te duci cu DEBILII de profesori in TABARA de VARA si nu au un cuvant in fata ELEVILOR ca sa previna TRAGEDII.Profesorii ar trebui da fie un exemplu pentru elevi dar de multe ori se dau mai rebeli ca elevii pentru a le intra intr-un mod necorespunzator in gratii si de aici lipsa de respect a elevului fata de profesori.
7
9
N-ai cum sa vezi la fiecare caz atatea echipe de cautare ci doar cand e unul de-al lor,din sistem. Asa si-au promis ei. Ca se ajuta unii pe altii. Pe banii statului,bineinteles ca nu pe banii lor.
8
12
AS VREA SA VAD LA FIECARE CAZ ATATEA ECHIPE DE CAUTARE
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108