REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INTRAREA în Portul Tomis a fost TRANSFORMATĂ în spaţiu de depozitare a MOLOZULUI

INTRAREA în Portul Tomis a fost TRANSFORMATĂ în spaţiu de depozitare a MOLOZULUI

Replica API 14 septembrie 2020 | 20:05 2340

Portul turistic Tomis este una dintre locaţiile celebre ale oraşului Constanţa atât pentru turişti, căt şi pentru localnici. Indiferent de sezon, zona portului Tomis este alegerea pe care o fac cei care doresc să admire marea, fie din maşină, fie pe jos, printr-o plimbare lejeră. Dar ce se întâmplă în mintea celor care vizitează portul turistic şi care dau nas în nas cu mormanele de moloz depozitate chiar la intrarea în port? Imaginile cu care rămân aceste persoane nu fac cinste deloc oraşului de la malul Mării Negre.

Zilele trecute, constănţenii au semnalat o preblemă la intrarea în Portul Tomis. Mai exact, un morman de moloz şi bucăţi imense de beton au fost depozitate pe spaţiul verde din incinta portului, transformându-l pe acesta din atracţie turistică în şantier de lucru în toată regula. În plus, aceste obiecte sunt şi inestetice şi creează un disconfort celor care trec prin zonă.

Constănţenii sunt revoltaţi

În imaginile surprinse se pot observa bucăţile imense de beton care zac pe spaţiul verde de la intrarea în portul Tomis, iar acest lucru îi nemulţumeşte pe cei care vizitează zona şi care, în loc să se bucure de peisajul oferit de Marea Neagră, ajung să se plimbe printre aceste mormane de moloz abandonate în nesimţire în zona turistică. „Acest spaţiu verde a devenit loc de depozitare a betonului care nu ne mai foloseşte. Este revoltător, asta este nesimţire curată. De ce trebuie să suferim toţi din cauza unuia care nu gândeşte şi face tot ce-l taie capul? Cine răspunde pentru aceste deşeuri şi mai ales, pentru sănătatea noastră?”, a declarat cel care a şi surprins imaginile. Totuşi, rămâne de văzut cine va fi tras la răspundere pentru această faptă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De atata timp sta cladirea aia, acum fisurata de ploi. Da-i drumul la demolare pe banii proprietarilor
6
0
Garda de mediu exista in Constanta????
13
0
Las ca nu se vede, e dupa ruine, asa e in tot orasul!
14
0
Program electoral ai?
11
0
Fagadau si arh Vanturache ... Spagarii si Coruptii orasului Constanta ... au creat o adevarata Mafie in Primaria Cta !
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108