REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ion Dichiseanu, internat la ATI. „Problemele au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată”

Ion Dichiseanu, internat la ATI. „Problemele au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată”

Replica API 3 februarie 2021 | 00:00 1582

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, a făcut noi declarații despre starea de sănătate a tatălui ei, care se află pentru a doua oară în stare critică, internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Fiica actorului a dezvăluit, în premieră, că problemele de sănătate ale tatălui său au început în luna decembrie 2020, după ce actorul a făcut o brohoscopie la o clinică privată din Capitală, scrie click.ro.

Ioana și Ion Dichiseanu

foto: arhiva personală

Ioana Dichiseanu s-a abținut însă să facă acuzații, spunând că va vorbi atunci când va fi nevoie. „Sunt niște vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat și prima dată. Acum se fac noi investigații. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca. Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Și data trecută a fost tot la Terapie și si-a revenit”, a declarat fiica marelui actor, la Antena Stars.

Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a ajuns din nou în stare gravă la spitalul Floreasca, asta după ce recent fusese externat în urma unor afecțiuni pulmonare. Actorul se află internat la Terapie Intensivă, din cauza afecțiunilor pulmonare, dar și a unor afecțiuni cardiace. Dichiseanu a fost externat pe 5 ianuarie, după ce medicii i-au tratat o pneumonie severă. Medicii considerau atunci că recuperarea actorului a fost una miraculoasă, având în vedere vârsta înaintată a acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiecare traieste cum vrea el, bravo lui pentru ce a facut, cred ca la inmormantare popa nu va avea dreptate cand va spune ca plecat intr-o lume mai buna! Cauza pentru problemele la plamani sunt tigarile la care nu a renuntat cand trebuia, dar totusi a ajuns la o varsta venerabila!!
0
0
Multa sanatate
0
0
De data asta, cu parere de rau, cred ca intinde copita! Prea a fost mult timp flacau tomnatic, don juan tardiv si inutil. Poate ca este timpul ca sa-si primeasca tainul sau de blesteme din partea muierilor pe care le-a lasat cu ochii in soare. Cei care nu-si recunosc si nu-si constientizeaza varsta vor pati ca el. Cei care se dau trufandale, cu toate ca pielea le este mai zbarcita decat a unui catelus Shar Pei, o vor lua in gura mai devreme sau mai tarziu. Aviz amatorilor: Fiti naturali, modesti si simpli!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272