REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ionel Dia

Ionel Dia

Replica API 23 decembrie 2019 | 00:00 1011

Candidatul fără şanse, Ionel Dia, e pe cale să convingă un partid politic să îi susţină candidatura la Primăria Hârşova, în 2020. Tot acel partid va trebui să bage mâna şi în buzunarele membrilor, să susţină candidatura lui Dia, nu de alta, dar... Dia e cu ariciul după el!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca Harsova sa devina un oras cald, primitor si linistit are nevoie de un om echilibrat, da Dia Primar, ne am saturat de atata ura si dezbinare, creata de Ionescu...
5
1
Atata timp cat diicot il tine in brate vedem in ce tara traim. O sageata de a lor.
1
3
Articol dedicat lui Dia, dar niciun sustinator care sa ii laude calitatile intelectuale sau profesionale. Dar e cel mai bun doar pentru ca vulpile care nu au ajuns la struguri lovesc in primarul actual. Numai minciuni si ofticareli. Toti astia care mancati cacat cu doua guri daca erau adevarate minciunile voastre, pana acum reuseati sa dovediti ceva. De 4 ani doar latrati ca javrutele. Atat. Forta Ionescu!
1
3
L am votat pe Viorel si sunt dezamagit, in afara de circ ai multa dezbinare nu am vazut nimic. Nu vorbesc de faptul ca este in alianta cu PSD.... Spune multe, interesul personal primeaza.
5
0
Mereu aceasi poveste, Dia face si desface!!...?? Dar ingerasul Ionescu care a furat cu POPA Madalin de si a cumparat apartament la Bucuresti.... Lucrarile merg struna, stadion, anl..
4
1
kktu asta de dia fura bani de pe carduri acum 7-8 ani...un oportunist si un fripturist analfabet.
4
4
Am vazut fotografie cu USR istii din Harsova. Vai, vai, tara noastra. Porcu, Socol vor la ciolan. Ce au facut, ce au demonstrat pentru acest oras ? De ce nu incercati baieti la o asociatie de proprietari cu patru apartamente ?
3
0
Dia primar
6
4
Sper sa candideze, este singura persoana aproiata de oameni!
5
4
Vio, fugi frate, fugi. Otraveste fantanile, da foc sat, la primarie, la facturi, la arhiva, si fugi in munti, pe mari, pe oceane, in Thailanda, in Maldive, si fugi, frate, fugi. Dia alaturi de Nadrag ne spulbera. Fugi, frate, fugi. Noi cei care am fost cu tine, dar nu am papat, am fugit la USR. Fugi, frate, fugi
10
4
Nu-l mai laudati ca e vai mama lui noi Harsoveni cunoastem ambalajul
7
6
La ce fata are, mai mult de vanzator de alimentara la Eden nu merita.
8
8
Ca si Chirita zici Dia si tragi apa, sunt vai mama lor, pusi pe ciupeala... consilier local PNL, angajat al RAJA, asta spune tot.
6
7
Foarte bine ! Un candidat foarte bun pentru adninistratia din Harsova. Chirita sa stea acasa sa-si arate priceperea si desteptaciunea doar lui Papagata. Dia a demonstrat pe unde a trecut ca este un bun administrator.
10
3
Minunat! Si data trecuta cand a candidat presa a fost impotriva lui...sper sa candideze si sa termine cu gasca lui Ionescu!
11
4
Il sustinem dar este dator cu niste explicatii: 1. Ce masuri a luat impotriva abuzului primarului de a nu- l recunoaste ca viceprimar desi era votat de Consiliul local. 2. De ce a demisionat din functia de viceprimar?
13
4
Daca tot este fara sanse, din ce motiv mai scrieti despre el...Succes Dia!!!
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108