REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iorguș a REVENIT în forță, se pregătește de alegeri: S-a creat o dictatură la Mangalia. VIDEO

Iorguș a REVENIT în forță, se pregătește de alegeri: S-a creat o dictatură la Mangalia. VIDEO

Replica API 22 februarie 2020 | 21:20 765

PSD Mangalia susține o conferință de presă, prilej cu care a fost anunțat candidatul la primărie, în persoana lui Nicu Moroianu, fiind sprijinit de nimeni altul decât Zanfir Iorguș. Cel din urmă a luat cuvântul și s-a arătat revoltat de modul în care sunt cheltuiți banii publici. "Am reușit, cu doi juriști, să fac față la toate procesele care pe care le intentau primăriei. Ei, (primarul Cristian Radu și echipa) cu opt juriști, au cheltuit sute de miliarde de lei pe avocați, pentru un proces pe contencios administrativ", a spus Iorguș.

"Verificați-vă impozitele pe venit din 2008, sunt de 5 ori mai mari. Nu s-a făcut nimic în Mangalia. Cei care au făcut, sunt societățile lor" a mai spus Iorguș.

"Mă gândeam să nu mă mai implic în campania de anul acesta. Am fost 12 ani primar, 4 deputat... am zis să ma retrag. Dar n-am putut să stau pasiv. Am zis, cu simpatia, dar și ura acumulată din partea unora și a altora, să pun umărul, să putem să construim ceva, să ajut echipa această tânără", a spus Iorguș.

"Echipa de navetiști de la Constanța si București a acaparat tot orașul. Opt ani nu s-a făcut nimic în Mangalia. S-a creat o dictatură" a conchis Iorguș.

În concluzie, s-a creat o alianță mare la nivelul municipiului între PSD, ALDE și PNȚCD și, evident, Zanfir Iorguș.

„Ajunge cu distrugerea orașului pentru că arată ca un oraș distrus, ajunge cu impunerea din partea lor a fricii și a minciunii! Ajunge cu șpaga, cu pilele, cu nepotismele! Ajunge cu lipsa de cultură și cu diletantismul ăsta care ne-a omorât! Ajunge cu birocrația aceasta umilitoare de care ne lovim cu toții! Onorați prieteni, eu sunt foarte încrezător când vă spun că ajunge și cu resemnarea noastră! Ajunge și cu privitul în altă parte atunci când un semen de-al nostru este supus nedreptății! Ajunge cu acceptarea de către noi a abuzurilor administrației! Ajunge cu ura și dezbinarea pe care au impus-o și au indus-o! Ajunge cu lipsa de încredere și de speranță! Trebuie să le recuperăm! Și ajunge și cu naveta! Mișcarea noastră să știți că este soluția! Mișcarea „Uniți pentru Mangalia“ trebuie să readucă zâmbetul pe fața oamenilor și bunăstarea în casele lor, să le redea demnitatea și bucuria de a trăi în Mangalia. Pentru că, vă spun asta am văzut în toate discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii că asta își doresc ei.“, a spus Nicu Moroianu, candidatul PSD la primăria Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iorgus ar trebui alungat din judet ! un hot,spagar . are mii de hectare de teren,tot nu I ajunge. ce sa mai caute PSD in Mangalia ?
1
0
Am toata increderea ca mangaliotii vor face in continuare alegerea cea mai proasta. Ce e drept,nici oferta electorala nu va fi una buna,ca de obicei,insa in loc sa boicoteze alegerile pana la o oferta civilizata,mangaliotii vor vota unul din cei propusi,oricat de prost ar fi el. Mai apoi vor urma tot ca de obicei injuraturile inutile.
2
2
Oriunde apare Stroe e nenorocire. Pacat. Si ati uitat toti ca e prieten cu Radu??
2
1
Nicu Moroianu,tatal lui spiritual Iorgus,sunt doi traseisti politici care schimba partidele dupa propriul lor interes,ce mai conteza doctrina partidului,omenia,caracterul si onestitatea?!Principalul lucru este interesul,banul public si terenurile ce au mai ramas.Doua scursuri umane care fac degeaba umbra pamantului...
5
0
Oameni buni,Nicu Moroianu este nimeni,pe unde a fost angajat a facut prapad,nu are nici discurs,tremura tot,nu il recomanda nimic pentru acest post,nici macar fata.Radu Cristian il v-a demola!
4
0
cune-i nicu moroianu,pe iorgus il stiu hot la fel de hot si jumatica,dar asta cine-i un hot in devenire ca doar n-o fi moroi
4
0
atentie ,iorgus a intrat in sevraj.Nu a mai furat si primit spaga demult. Subinginerul ratat ajuns primar hot cu doctorat are lipsa de spaga in singe.O sa va fure si chilotii din cooor ba!
5
0
Odata cu candidatura lui Moroianu sansele lui Radu au scazut deja la jumatate.Ozzy nu era un contracandidat. Cu Moroianu in schimb...a inceput cosmarul lui Radu.Si sa fim seriosi- Radu nu este iubit in Mangalia . Marea majoritate il vor plecat. Experientele anterioare au demonstrat ca mangaliotii au iesit la vot mai ales cand au vrut sa schimbe pe cineva- in cazul asta partidul nu prea conteaza.
0
6
ce cauta porcul de stroe acolo,a venit sa vada de ce nu au deconectat hagieni de la aqvifer si nu este adapat ca toti ceilalti cu apa cacacioasa a dunarii de curand a venit si un jidan sa-l caute la oualele,blestematii mizerabili
8
0
iorgus pirnaie zis vecinul vrea sa nai fure,sa taie si copacii ramasi,sa respiram praf.Multumim iorgus ca ai transformat statiunile si mangalia intr.o tiganie betonata,dupa mintea ta si a consiglierilor tatari.Multumim ptr dustrugerea parcului,taierwa brazilir,castanilir,teilor,stejarilor pe care i.a plantat mamitica ta,ca sa.si faca case de neam prost interlopii!asa sa.ti ajute Dzeu!
7
1
Pavel dv locuiti in Romania
1
2
Asa este, Iorgus isi doreste mult sa fie primar,este innebunit,nu poata sa doarma noaptea,s-a inbolnavit...El nu pote decamdata sa candideze deoarece are procesul acela cu oborul,in care in prima faza a fost condamnat si a facut apel.Oricum,mare tupeu are acest moldovean topit dupa banii si terenurile Mangaliei.Acesti oameni nu au frica de Dumnezeu si calca pe cadavre ca sa-si atinga scopurile meschine!Dezavantajul lor este ca Mangalia a inceput sa se miste,sa fe faca multe lucruri bune si pana la alegeri va arata si mai bine orasul nostru.Cristi Radu va castiga alegerile detasat.
9
3
S-au unit toti toxicii,toti oamenii fara caracter si frica de Dumnezeu,s-au unit pentru un scop comun,sa puna mana pe Mangalia,sa-si rezolve Iorgus toate problemele incurcate pe care le are cu primaria si o sa vedeti ca pana la final tot el o sa candideze,Moroyanu este un papitoi pus in fata,acum 4 ani acelasi scenariu a fost cu Foleanu...Niste derbedei...
9
3
Nicu Moroianu? Hmmm! Apare si la Mangalia unul la care sa te poti gadi sa-l votezi.Pina acum nu erau decit un hot si un sonat!
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108