REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iubita actorului Shia LaBeouf s-a despărţit de el după acuzaţiile de violenţă domestică lansate împotriva lui

Iubita actorului Shia LaBeouf s-a despărţit de el după acuzaţiile de violenţă domestică lansate împotriva lui

Replica API 13 ianuarie 2021 | 00:00 1043

Shia LaBeouf şi Margaret Qualley şi-au anunţat despărţirea la aproape o lună după ce actorul a fost denunţat pentru violenţă conjugală de fosta lui parteneră, cântăreaţa britanică FKA Twigs, relatează online ziarul spaniol El Pais, citat de Agerpres.

Shia LaBeouf şi Margaret Qualley

"S-au despărţit sâmbătă (8 ianuarie). Pur şi simplu se află în etape diferite ale vieţii lor", a declarat o sursă anonimă revistei People.

Potrivit People, Margaret Qualley - fiica actriţei Andie MacDowell - vrea să se axeze mai mult asupra carierei sale şi să nu mai fie afectată de chestiunile sentimentale.

Cei doi au fost văzuţi sărutându-se pe aeroportul din Los Angeles, în decembrie 2020, şi au fost fotografiaţi împreună ultima oară luni, 4 ianuarie, la Studio City, California, în timp ce se plimbau.

Despărţirea intervine în plină polemică privind presupusele manifestări violente ale actorului. Totul a început când cântăreaţa britanică FKA Twigs l-a dat în judecată pentru violenţă domestică pe actor, la 11 decembrie, la un tribunal din Los Angeles.

Artista susţine că a fost agresată în timpul relaţiei sale cu Shia LaBeouf, între 2018 şi 2019.

Ea a fost imediat susţinută de cântăreaţa Sia, care a colaborat cu actorul la videoclipul piesei sale "Elastic Heart" şi pe care l-a calificat drept un "mincinos patologic". Vedeta australiană a lansat chiar un avertisment femeilor "să se îndepărteze" de actorul de la Hollywood, care - potrivit ei - este "foarte bolnav".

După câteva zile, Shia LaBeouf şi-a recunoscut public greşelile, într-un interviu acordat ziarului New York Times : "Nu am scuze pentru alcoolismul sau agresivitatea mea", a spus el. "Am fost violent cu mine însumi şi cu toţi cei din jurul meu ani de-a rândul (...) Îmi este ruşine de această poveste şi îmi cer scuze faţă de cei pe care i-am rănit", a mărturisit actorul.

Până la urmă, în timp ce avocatul său a declarat revistei Variety că Shia LaBeouf se va supune "unui tratament spitalicesc pe termen lung", actorul a fost expulzat din campania pentru promovarea filmului "Pieces of a Woman".

De asemenea, colega sa de platou în acest film produs de Netflix, Vanessa Kirby, a decis să se delimiteze de actor şi să sprijine victimele prezumtive.

În 2016, Shia LaBeouf s-a căsătorit cu actriţa britanică Mia Goth. După doi ani, când cei doi s-au despărţit, s-a aflat că nu a fost vorba de o ceremonie legală. În acelaşi an, el a cunoscut-o pe Twigs.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108