REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

IUBITA unui FOTBALIST a DEFILAT în COSTUM de BAIE pe STRADĂ, în MAMAIA!

IUBITA unui FOTBALIST a DEFILAT în COSTUM de BAIE pe STRADĂ, în MAMAIA!

Replica API 16 august 2020 | 00:03 7249

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, depășește orice limită atunci când vine vorba despre conținutul pe care îl urcă pe rețelele de socializare.

Astfel, tânăra originară din Ovidiu care este iubita lui Florinel Coman de câțiva ani a profitat din plin de zilele petrecute departe de fotbalistul fostei vicecampioane a României și a mers într-o scurtă vacanță la Mamaia, acolo unde „Mbappe de România” deține un apartament.

Ioana, iubita lui Florinel Coman, a defilat pe stradă în costum de baie

Deși e cunoscută pentru fotografiile sexy pe care le postează pe rețelele de socializare de la plajă, Ioana Timofeciuc a decis să schimbe peisajul. Astfel, iubita lui Florinel Coman a mers pe o stradă din Mamaia, a renunțat la haine și s-a fimat în costum de baie în fața bolidului de lux al fotbalistului de la FCSB.

Imaginile au fost urcate rapid de Ioana pe Instagram, iar iubita lui Florinel Coman nu s-a ferit să arate gesturi indecente și să-și arate posteriorul, cel mult lăudat de admiratorii săi. Mai mult, aceasta a adăugat și mesajul: „Bae watch. Be normal. Me acting normal”.

Ioana Timofeciuc este tânăra care l-a făcut pe Gigi Becali să răbufnească la adresa internaționalului român. Latifundiarul din Pipera l-a acuzat în trecut pe „Mbappe de România” că nu dă randament în meciurile FCSB-ului, toate acestea deoare „merge la împreunare și i se înmoarie genunchii”.

„Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, a spus Becali, la Pro X, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum va laudati voi toti ca ati futut si ati dres, ahahaha sunt sigur ca nici macar 1 persoana de aici nu o cunoaste personal.
1
0
Pentru tine e o lauda sa futi o futacioasa?
3
0
E Santa Maria Bay geniilor!
6
0
La.pizde proaste Constanta sta.fbine. pizde proaste ce umbla.cu mocani nadushiti
14
0
Arata bine de ce sa mint, dar atitudinea asta e de curva penala, pitipoanca.
14
0
Sa niiii sugic sula , taraturooo
9
0
spune totul despre Replica-ziar de atitudine si informare
5
3
nu e in Mamaia, ziaristi inteligenti, nu recunoaste nimeni ce loc e ?
6
3
Inca un exemplu de ceea ce inseamna sa fii o panarama de ultima speta, o prostituata. Marca de Romania. Cu putorilea astea defilam prin toata Europa.
25
0
Ce vroiati, sa sctie o carte?
17
1
Prostalaul de Becali de-abia a terminat 8 clase asa de prost era. A stat la puscarie cu toti hotii si violatorii.
16
2
Mare fecala esti, tu cel care mananci kkt si nu te recomanzi!
2
14
Cum sa iti pui pozele astea pe facebook tu fato de parca ai fi o curva frumoasa dar proasta care vrea sa isi faca reclama,sau poate erai drogata sau beata si nu ai stiut ce faci.
22
0
toate penAlele se imbirliga cu fotbalisti,atita timp cit au bani.dupa aia,se schimba fotbalistul..
20
4
mbappe al pulii mele.Nespalatul ala nu merita nici chilotii lui mbappe.Un fotbalist de cacat doar becali oierul putea sa il ia la wcsb.Iar pe zdreanta din fotografie ma cac pe ea cu bolta
26
1
Vad ca mai toti comentatorii de aici au babardit-o. Are careva numarul ei de tel? Daca nu, macar pe a lu' ma-sa.
22
1
si ea si masa doua curwe ..in Ovidiu se stie....cand ai chef de ftut o suni pe ea sau masa
26
0
ziua si stirea despre borati.
32
0
i am rupt toate gaurile lu asta acu 2 ani i am bagat o din cur in gura si o sugea de o manca au dat in ea toti pestii din oras baietii stiu ce zic
29
3
La ce sa te astepti de la o zdreanta. Pai a muncit asta vreo zi in viata ei. Sau tot munca se numeste cand o sugi si ti-o indesi...Asta-i tara noastra, astea-s valorile. Rau am mai ajuns
44
1
fu.tuta asta la parasit pe prietenul cel mai bun a lu coman orr coman. O perioafa s a fu. Ut cu amandoi. Au mu...to amandoi si intrun fibal pe coman la ales ca era mai smardoi. Iani nare contyrile pline ca bambiliciu asta. O zdreanta si un post.
30
1
Are tzatze mari si cica amicele ei spun ca face si anal !
35
0
Arata foarte bine curul tigancii, oricum asta nu trebuia sa fie stire, dar e replica ce dracului.
35
1
Mbappe de Ro o are mare. De magar !
17
4
fotbalistii manelisti si sotiile lor pline de prostie .Vrea si proasta atentie ce vreti.stire de kkt despre pitipoance si pitiponci .
47
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272