REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Jador, mai îndrăgostit ca niciodată. Cine este femeia care i-a furat inima

Jador, mai îndrăgostit ca niciodată. Cine este femeia care i-a furat inima

A.F. 7 iulie 2023 | 00:00 626

Adio, burlăcie! Unul dintre cei mai râvniți artiști de muzică de petrecere, Jador (28 de ani), este îndrăgostit lulea de o tinerică cu chip angelic. Se pare că artistul are planuri mari cu actuala parteneră de viață, Alexandra Dobia, pentru că, spune el, vrea să se așeze la casa lui.

Jador, mai indragostit ca niciodata. Cine este femeia care i-a furat inima

„Iubirea nu are limite”, este o vorbă din popor care i se potrivește mănușă și lui Jador! Simpaticul cântăreț se pare că și-a găsit fericirea, într-un final, în brațele unei frumoase românce stabilite în Spania. Chiar dacă distanța este mare, cei doi se întâlnesc periodic, însă atunci când se despart, cântărețului i se rupe inima de dor.

„În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii aceștea dimineții, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre. Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă. Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine.  Fiecare sunet îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună.

Jador, mai indragostit ca niciodata. Cine este femeia care i-a furat inima

 Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții. Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima. Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine, ALEASA mea!”, a scris Jador, în dreptul unei imagini publicate pe pagina sa de Instagram, cu el și partenera lui de viață.

Recent, Jador a avut probleme medicale și a ajuns de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri din partea specialiștilor. În acele momente dificile pentru el, vedeta a postat un mesaj pentru fanii săi, pe pagina sa de Facebook și Instagram, în care îi anunța că se retrage din cariera de artist, însă, la scurt timp după ce și-a revenit, Jador a urcat pe scenă pentru a susține un nou concert, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiri cu borituri maneliste . ne ne intereseaza cine e prroasta care vrea tiggan in casa.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468