REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

JALE ÎN PIAŢA GRIVIŢEI: Carne de miel vândută din... portbagaj!

JALE ÎN PIAŢA GRIVIŢEI: Carne de miel vândută din... portbagaj!

Replica API 6 aprilie 2018 | 00:00 359

CONTROL OPC

CONTROL OPC

Jale în Piaţa Griviţei! Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au continuat controalele în pieţe, mai ales că sărbătorile pascale bat la uşă. Astfel, pe 5 aprilie, au descoperit persoane care vindeau carne de miel direct din portbagajul autovehiculelor, ceea ce înseamnă un atentat la sănătate. „Am primit informaţia că se vinde o cantitate impresionantă de miel direct din portbagajul maşinii, lucru care este interzis de actele normative în vigoare.

Problema care ne-a cutremurat este că majoritatea cărnurilor abatorizate era depozitată în portbagaj, la temperaturi de peste 20 – 25 grade Celsius, motiv pentru care am procedat, cu ajutorul colegilor din Poliţie şi de Jandarmeriei, la oprirea comerţului, la suspendarea activităţii de comerţ, până am reuşit să identificăm proprietarii maşinilor şi am permis vânzarea celor care ne-au putut prezenta certificate şi atestate emise de colegii de la Sanitar Veterinar.

Motivul pentru care nu am aplicat sancţiuni producătorilor este că ei nu primesc nişte condiţii proprii de depozitare. Am stat de vorbă cu reprezentantul Administraţiei Pieţelor, care a promis că, de mâine (vineri, 6 aprilie - n.r.), va veghea împreună cu Jandarmeria să nu se mai vândă carne din portbagaj”, a declarat Horia Constantinescu, şeful CJPC. Potrivit acestuia, persoanele care vindeau din maşini au început să ţipe şi să aibă un comportament neadecvat, motiv pentru care a fost necesară prezenţa Poliţiei.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Neinteresant acest Horia Constantinescu. Daca erau 25 de grade pe 5 aprilie, mergeam la plaja.hhhhhhhh
0
0
La Sibiu ,un reportaj cu vanzatori de miei in piat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108