REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Jandarmii au fugărit și capturat un hoț de telefoane în stațiunea Mamaia

Jandarmii au fugărit și capturat un hoț de telefoane în stațiunea Mamaia

Replica API 14 august 2017 | 00:00 253

Sâmbătă, 12 august a.c., ora 16.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, în zona Butoaie, a observat două persoane, tată şi fiu, care alergau după o persoană şi strigau hoţul. Jandarmii au trecut la urmărirea acesteia, l-au somat, nu s-a oprit, a continuat să fugă, a intrat prin mulţime şi printre hoteluri, dorind să-şi piardă urma. După aproximativ 700 de metri a fost ajuns, s-a oprit după ce a fost somat şi şi-a dat seama că jandarmii au condiţie fizică mai bună decât el.

Dar ce s-a întâmplat? La o tarabă din zona Butoaie, persoanele păgubite, tată şi fiu au au vrut să cumpere mai multe bunuri. Băiatul s-a uitat la mai multe obiecte de artizanat, moment în care a lăsat din mână, pe masă, telefonul Samsung de ultimă generaţie. Au trecut la următoarea tarabă şi după aproximativ cinci minute, tânărul şi-a dat seama că a uitat telefonul la prima masă. S-au întors, au întrebat vânzătorul şi persoanele din zonă dacă au văzut mobilul.

Aceştia au răspuns că nu au văzut nimic. Au plecat de la tarabă şi s-au oprit la aproximativ zece metri pentru a vedea dacă cineva din grupul de la respectiva masă scoate telefonul. După aproximativ trei minute, o persoană a scos dintr-un prosop telefonul, pentru a-l inspecta cu atenţie. Tatăl şi fiul au început să strige hoţul şi să alerge după acesta. Au fost auziţi de echipajul de jandarmerie care a trecut la urmărirea celui care a sustras telefonul. Păgubiţii şi-au recuperat bunul iar cel în cauză a fost condus şi predat la sediul Biroului de Politie Mamaia unde este cercetat sub aspectul comiterii faptei de furt.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au avut noroc fantastic cu jandarmii. Daca erau politisti,care de regula sunt obezi-pa pa telefon.
0
0
Alearga jandarmii. Si jandarmii ce -au zis? Ba hotule fugi si tu mai incet ca ne faci de ras! N-am mai fugit asa de cand am dat bac-ul!
3
2
Stiu si nu minte,erau niste jandarmi ce aveau etichete cu Gruparea mobila c ta parca
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108