REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Job de student: ziua la cursuri, în timpul liber tâlhar sau proxenet

Job de student: ziua la cursuri, în timpul liber tâlhar sau proxenet

Replica API 17 ianuarie 2013 | 00:00 192

Paraşute fără griji.... Dentare

Paraşute fără griji.... Dentare

Viitorii medici din Constanţa, tâlhari şi proxeneţi în afara cursurilor! Potrivit faptelor din ultima perioadă, se pare că oraşul de la malul mării a devenit atracţia celor care sunt certaţi cu legea, dar vor să urmeze o facultate care să-i ancoreze în sistemul sănătăţii. După ce doi studenţi ai Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius au ajuns în atenţia oamenilor legii pentru că au tâlhărit un coleg, iată că un alt student, la Medicină Dentară de această dată, s-a dovedit a fi proxenet cu acte în regulă, în timpul liber, el administrând o ditamai "prăvălia" cu "paraşute", în inima Constanţei. Însă, chiar dacă la facultate, studentul este fără de pată, poliţiştii nu au ţinut cont, arestându-l preventiv.

Cu puţin timp în urmă se dovedea că doi studenţi eminenţi, din cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Ovidius, erau tâlhari cu acte în regulă în afara cursurilor, fiind vorba despre Charles Adams Enany şi Rashad Yassin, care au agresat fizic un coleg, pătrunzând peste el în casă, în data de 10 octombrie 2012. Iată că istoria se repetă! Culmea, este vorba tot despre un medicinist, însă student la Medicină Dentară de această dată, care, în timpul liber, s-a gândit să-şi prospere afacerile, administrând o "prăvălie" cu prostituate, înfiinţată pe strada Mihai Viteazu. Este vorba despre Vasile Puteanu jr., student în anul IV la Facultatea de Medicină Dentară a universităţii Ovidius, în vârstă de 26 de ani, şi care, odată ce i-au fost descoperite îndeletnicirile, şi-a lăsat cu gura căscată cadrele didactice. Studentul a fost unul fără pată, susţin profesorii universitari, cu taxa plătită, prezent la cursuri şi fără restanţe. "Este un student fără probleme de şcolarizare, are prezenţă la cursuri, la seminarii, nu are restanţe. Este un student normal, care nu a părut că iese din tiparele morale. Ne pare rău să auzim că este implicat în aşa ceva", a declarat, pentru "Replica", asist. univ. drd. Daniel Citirigă, purtătorul de cuvânt al Universităţii Ovidius. Însă, chiar dacă la cursuri a dat dovadă de interes şi seriozitate, studentul proxenet riscă să fie exmatriculat. "Dacă se dovedeşte că este vinovat, riscă să fie exmatriculat. Avem un cod de etică şi se va analiza situaţia, dacă se dovedeşte acest lucru", a mai spus purtătorul de cuvânt. Trecând la afacerile viitorului medic stomatolog, observăm, culmea!, ca şi în cazul celor doi tâlhari de anul trecut, că Vasile Pruteanu jr. nu este de pe meleagurile Mării Negre. Acesta a venit din Republica Moldova, împreună cu părinţii, tot medici, care şi-au deschis o adevărată reţea de bordeluri, ascunse sub perdeaua de cabinete de masaj erotic, în Braşov, Cluj şi Constanţa. Cum situaţia este de râsul-plânsul, trebuie să menţionăm şi partea bună a lucrurilor, în ceea ce priveşte activitatea prestată de fetele vesele, excluzându-le din discuţie pe cele ce au fost constrânse să recurgă la aşa ceva, însă un lucru este cert: având în vedere că patronii au studii de specialitate, fetele stau bine cu sănătatea, dar şi cu dantura. Aşadar, fără carii, cu detartraj şi analize la zi! Lăsând gluma la o parte, cazul a fost descoperit anul trecut, iar cei trei au fost reţinuţi în 2013, marţi fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108