REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 1158

Credeți că momentul în care Johnny Depp a ieșit marele învingător al procesului de defăimare avut cu fosta soție, Amber Heard, a reprezentat finalul neplăcutei povești?

Johnny Depp, Amber Heard

Când a divorțat de Johnny Depp, Amber Heard și-a luat angajamentul că va dona jumătate din suma primită, în urma medierii, în scopuri caritabile, ONG-ului American Civil Liberties Union - ACLU.

ONG-ul vrea să acopere cheltuielile de judecată

Uniunea Libertăților Civile Americane este o organizație non-profit care militează și promovează libertățile și drepturile cetățenilor. Activiștii, însă, nu au văzut nici măcar un cent din partea lui Amber Heard.

Element cheie în câștigarea procesului, această poveste i-a „dat daună”, acum, lui Johnny Depp. Reprezentanții ONG-ului au cerut instanței acoperirea cheltuielilor generate de documentarea cazului, explică TMZ.com

Mai precis, pentru a expune faptul că nu au primit nici o donație promisă, UCLA a emis 1900 de documente, care au presupus consum de materie primă și timp alocat de resursa umană. Organizația a estimat cheltuielile la 86.000 de dolari, însă avocații lui Johnny Depp au considerat că valoarea este exagerată.

Așa că instanța a înjumătățit suma pretinsă. Cine urmează să achite 38.000 de dolari? Lui Johnny i-au fost utile informațiile furnizate, Johnny Depp să plătească. Așa a decis instanța, actorul fiind acum bun de plată, oarecum, în contul fostei soții, scrie click.ro.

Amber, datoare la Johnny cu peste 8 milioane de dolari

Johnny Depp trebuie să primească din partea fostei soții, Amber Heard, în urmă procesului de defăimare, o despăgubire de peste 8 milioane de dolari. Amber a susținut că nu poate plăti această sumă și are de gând să facă recurs.

Avocatul lui Depp a declarat, ulterior, că actorul nu ar fi interesat de bani. Rămâne de văzut cum își vor regla conturile, miza celor doi fiind, de fapt, cariera fiecărui protagonist al scandalului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108