REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Jojo a vorbit despre experiența trăită în Egipt. „Sărăcia e apăsătoare. Locurile astea au o vibrație unică“

Jojo a vorbit despre experiența trăită în Egipt. „Sărăcia e apăsătoare. Locurile astea au o vibrație unică“

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 495

Jojo

Jojo și Paul Ipate s-au întors recent din vacanța petrecută în Egipt, iar actrița a împărtășit cu fanii experiența pe care a trăit-o. Vedeta se declară fascinată și mărturisește că își dorește să mai ajungă în Egipt.

„Egiptul e fascinant la fiecare pas, și chiar dacă e o lume a contrastelor ca și în toate celelalte țări unde sărăcia e apăsătoare, are un farmec și o energie specială. Pur și simplu trebuie să vii să îl vezi. Oamenii vor spune majoritatea ca nu e nimic aici, că e totul arid, că nu sunt multe lucruri de vazut. Însă pe langa piramide aici e o lume întreagă care povestește despre un imperiu demult apus, despre măreția lui. Am venit aici a patra oară și o să mai vin. Pentru că simt ca locurile astea daca reusesti sa ignori agitatia necontenita a oamenilor, au o vibrație unică”, a scris Jojo pe contul de socializare. Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din România. Ea s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului autohton încă de când era adolescentă. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne pisam pe Egypt si pe faraonii lor,sa ne pisham pe nisipul vostru si pe toate piramidele,de sus in jos sau pe la colturi.Jojo care esti de peste Prut hai ca nu era mai saracie ca la tine in tara natala,cum se numeste?Moldavia parca?ceva de genul?
2
1
sa ne pisam pe ei de egipteni ! au farmecul curului !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108