REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

JONGLERII cu o propunere care a inflamat spiritele: restricţii de circulaţie în zona Peninsulară şi Piaţa Ovidiu

JONGLERII cu o propunere care a inflamat spiritele: restricţii de circulaţie în zona Peninsulară şi Piaţa Ovidiu

Replica API 16 noiembrie 2016 | 23:48 261

Primăria vrea să interzică accesul şi să elibereze permise de acces riveranilor

Primăria vrea să interzică accesul şi să elibereze permise de acces riveranilor

Primăria Constanţa intenţionează să limiteze accesul autovehiculelor în zona peninsulară a Constanţei, asta pentru că mai multe artere vor deveni exclusiv pietonale. Conform propunerii, riveranii vor putea intra în respectiva zonă doar pe baza unor permise de acces. Persoanele care vor solicita permisele trebuie să facă dovada că locuiesc în Peninsulă sau au acolo o afacere. Facem precizarea că, iniţial, ideea a fost lansată pe site-ul primăriei ca decizie, însă ulterior reprezentanţii primăriei au spus că este propunere lansată în dezbatere. Foarte ciudat, însă, spre seară, „propunerea” postată pe site-ul primăriei nu mai putea fi accesată!

Revenind la proiectul în sine, aşa cum era el descris când putea fi consultat pe site-ul primăriei, municipalitatea a anunţat că va elibera şase tipuri de permise pentru cei care vor să circule cu maşina prin zona peninsulară a oraşului şi Piaţa Ovidiu. Astfel, pentru acces vor fi eliberate următoarele tipuri de permise: a) Permis de acces riverani persoane fizice; b) Permis de acces societăţi comerciale ce îşi desfăşoară activitatea în zona penisulară şi Piaţa Ovidiu; c) Permis de acces evenimente; d) Permis de acces pentru aprovizionare; e) Permis de acces instituţii care asigură servicii publice sau alte situaţii; f) Permis de acces situaţii excepţionale.

Eliberarea permiselor se realizează de către Primăria municipiului Constanţa prin Direcţia Servicii Publice după depunerea cererilor şi actelor necesare prin mai multe modalităţi, respectiv: online, pe site-ul: www.primaria-constanta.ro; poşta electronică: avize.zonapeninsulara@primaria-constanta.ro, sau la ghişeele Centrului de Informare Cetăţeni, situat pe bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, în incinta City Park Mall, aripa nouă, et. 1, Biroul nr. 1. Program: Luni, Marţi, Miercuri şi Vineri între orele 08:30-14:30; Joi între orele 08:30-18:30, telefon 0241-485533.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108