REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Jurnaliștii ruși au descoperit unde locuiesc Vladimir Putin și Alina Kabaeva

Jurnaliștii ruși au descoperit unde locuiesc Vladimir Putin și Alina Kabaeva

Valentina CAMARA 2 martie 2023 | 00:00 870

O investigație a jurnaliștilor ruși dezvăluie locul secret în care Vladimir Putin se ascunde alături de iubita sa Alina Kabaeva și de copiii lor. Deși nu au fost văzuți niciodată împreună, niciunul dintre interlocutorii din anchetă nu s-a îndoit de legătura dintre cei doi.

Jurnalistii rusi au descoperit unde locuiesc Vladimir Putin si Alina Kabaeva

În investigația lor, jurnaliștii de la publicația rusă „Proekt” au stat de vorbă cu cel puțin zece foști și actuali oficiali ruși de rang înalt și toți au recunoscut că nu i-au văzut niciodată pe Putin și Kabaeva împreună.

De asemenea, un om de afaceri important din Rusia a relatat că a mers în repetate rânduri cu Putin la Soci, la ski, dar niciodată Alina Kabaeva nu i-a însoțit.

Nimeni nu l-a văzut pe Vladimir Putin cu Alina Kabaeva

Unul dintre apropiații președintelui au explicat că despre acest subiect cunosc informații doar ofițerii superiori ai OFS. Însă, informații despre legătura lor au fost descoperit cu ajutorul imaginilor postate de femeile din anturajul Alinei Kabaeva pe rețelele sociale.

Una dintre aceste fotografii a fost făcută la Moscova, în Piața Roșie, pe 9 mai 2019. În ea se afla medicul obstetrician-ginecolog Natalia Thiebo, asistenta Stella Gisela și medicul neonatolog Petra Caterina Maria Donati-Genet.

De asemenea, postările de pe rețelele sociale indică faptul că Kabaeva este adesea însoțită la evenimente publice de surorile Ekaterina Golovacheva și Olesya Fedina, precum și de surorile Yulia și Anna Nazarova și Elena Yerkhan.

Astfel, jurnaliștii ruși au analizat o bază de date cu biletele de tren cumpărate și au constatat că apropiatele Alinei Kabeva călătoresc des la Valdai. Ele și-au cumpărat bilete la stații diferite, însă ambele sunt apropiate de presupusa reședință a liderului rus.

Reședința lui Putin are 1200 de mp

În urma verificărilor făcute de jurnaliști, s-a aflat că în 2020, la 800 de metri de reședința lui Putin, a fost construită o casă de lemn cu o suprafață de 1200 de metri pătrați.

Informația a fost confirmată de un interlocutor apropiat de cei doi, care a spus că acea casă a fost construită special pentru Kabaeva. El a confirmat și prezența copiilor celor doi la reședință. Potrivit imaginilor din satelit studiate de jurnaliști, lângă reședința iubitei lui Putin a fost ridicat între 2016 și 2020 și un loc de joacă pentru copii, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA MANCATI KKT
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468