REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Justiția a pus sigiliu pe averea fostei șefe a ITM Constanţa!

Justiția a pus sigiliu pe averea fostei șefe a ITM Constanţa!

Ana Maria LIPAN 23 noiembrie 2023 | 00:00 15847

Continuă problemele pentru fosta șefă a ITM Constanța, Daniela Neagu! La cererea ANAF, societatea SC Ambiental Gold Construct SRL a intrat în insolvență, iar Justiția a dispus sigilarea averii și a tuturor bunurilor. În trecut, firma a mai ajuns în atenția publicului, după ce niște muncitori care executau la momentul respectiv un proiect al firmei, amplasat pe Strada Crișului, au acuzat că lucrau la negru pentru Neagu, aceasta refuzând să le plătească banii datorați și expunându-i și pericolului de infectare cu COVID.

Justitia a pus sigiliu pe averea fostei sefe a ITM Constanta!Daniela Neagu

ANAF este cea care a cerut deschiderea procedurii de insolvență iar pe 1 noiembrie, instanța a decis: „Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei împotriva societăţii debitoare AMBIENTAL GOLD CONSTRUCT S.R.L. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenţei, numeşte lichidator judiciar provizoriu pe DĂSCĂLESCU & CO S.P.R.L. Fixează termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor la 15.12.2023 . Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 22.12.2023 . Termenul pentru depunerea contestaţiilor împotriva menţiunilor tabelului preliminar este de 7 zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar. Stabileşte termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 17.01.2024 . Fixează data şedinţei adunării creditorilor la data de 28.12.2023 orele 12,00 la sediul lichidatorului judiciar şi convoacă creditorii . Dispune trimiterea convocărilor către toţi creditorii, de către lichidatorul judiciar. In temeiul art.151-152 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă”. De asemenea, magistrații au mai dispus sigilarea şi inventarierea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare, dar și sigilarea şi inventarierea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare.

La rândul său, lichidatorul judiciar al companiei Ambiental Gold Construct SRL a anunțat recent deschiderea procedurii simplificate de insolvență a firmei, stabilind termenele limită pentru înregistrarea creanțelor, elaborarea tabelului preliminar și al celui definitiv, dar și data primei ședințe a adunării creditorilor. Firma este controlată de Daniela Neagu, fost director adjunct al ITM Constanța, ajunsă în atenția publicului, după mai multe scandaluri. Reamintim că Daniela Neagu a fost numită în funcția de director coordonator adjunct pe Relaţii de Muncă pe data de 25 mai 2009, însă, în doar cinci luni, mai exact pe data de 14 octombrie, în baza ordonanţei 105/2009, i-a fost reziliat contractul de management. Neagu nu s-a dat însă bătută și a tras cu dinții de post, ajungând până la a ataca în instanță actul prin care a fost demisă, motivând că se afla în concediu medical de pe data de 10 septembrie. Mai mult decât atât, prin intermediul unui alt dosar, a solicitat chiar și daune morale pentru întreaga procedură.

Justitia a pus sigiliu pe averea fostei sefe a ITM Constanta!foto cu rol ilustrativ

Daniela Neagu și-a încercat norocul și în politică, ca membru UNPR, în 2010, deși doar cu numele. George Lipoveanu, președintele filialei Constanța, la acel moment, le-a mărturisit reporterilor Replica faptul că aceasta nu și-ar fi plătit nici măcar cotizațiile, fiind total absentă de la activitatea partidului.

Acuzații grave de la foștii angajați

După o lungă pauză, Daniela Neagu a reușit să se facă din nou „remarcată” de presa constănțeană, în 2022, când mai mulți foști angajați ai societății sale, Ambiental Gold Construct SRL, cea proaspăt intrată în insolvență, i-au adus acuzații grave.

Justitia a pus sigiliu pe averea fostei sefe a ITM Constanta!unul dintre bărbații care îi aducea acuzații Alinei Neagu

Trei dintre muncitorii, care executau la momentul respectiv la un proiect al firmei, amplasat pe Strada Crișului, au declarat la momentul respectiv că lucrau la negru pentru Neagu, aceasta refuzând să le plătească banii datorați și i-ar fi expus și pericolului de infectare cu COVID. Toate acestea învinuiri nu au putut decât să șocheze, având în vedere funcția pe care Neagu o ocupase în trecut. Mai multe detalii, citiți AICI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia e m*********a si a obtinut functia asta pentru ca eea amanta unui senator. Si tot timpul atintit la amanti care ei inisi aveau functii importante.
1
0
Ce ochi frumosi ....asa sunt ochii aranjati cu botox ....beliți ....si tot timpul deschisi ..cautati poze mai vechi sa vedeti macedonenca in naturaletea ei...
1
2
Ce figură de smecheră mirată ......
2
1
Asta trebe sa ii dati la m**e scarbelor de genul asteia. Sper sa zaca in pusxarie cat mai mult. Le trebe firme bagamias p**a in gura ei. Daca are timp ca nu munceste, normal ca nu se satira si vrea firme.
3
3
A pus papu sa fie mesajul sters. Bogd fara spermatozoizi. Asa ai ajuns si unde esti acum. Maritate ca sa poti sa ai sanse la primarie. Sau apucate de o loaba ca poate poate o sa ai si tu copchi. Maria iti transmuie salutari.
1
3
nu sunteti credibili! Cum adica '' instanta a admis procedura de insolventa simplificata'' ,dar a dispus sigiliu pe avere? e o contradictie .
0
4
Cine a comandat știrea asta, v-a dezinformat rău! Ea nu mai este în firma asta demult și se ocupa altcineva de firma la care faceți referire. Ați auzit că a intrat în politică și ati venit la ciugulit.probabil nu v-am dat cat trebuia , cel care a comandat articolul
1
5
Un articol de 2 lei! Nu era capra, era vaca, și nu era de vânzare, ci de cumpărare! Titlul n -are nici o legătură cu articolul ! Lasati-o în pace, ca știe ce face. A fost fata deșteaptă întotdeauna, de asta au și invidiat-o mulți, iar insolventa a bagat-o ea, nu Anaf-ul, pe o firma pe care , oricum nu mai lucra demult. Restul...lăsați invidia și gainariile!
2
5
O șefa așa frumoasă ca această doamnă să tot ai. Felicitări!
5
7
Ce ochi mari are zici ca a luat-o în curr
6
2
Toti de la ITM au lucrari cu diferiti constructori . Toti constructorii au pile la ITM , altfel de unde stiu toti cand vine iTM pe teren. Verificati toti inspectorii sa vedeti cate apartamente au . sunt mana in mana cu constructorii .
11
1
Cand a fost fumoasa asta sefa la ITM? Ca in ultimii 12 nu
5
0
Are ochi frumoși
2
5
Fosta sefa ITM nu face contracte de munca, fostul sefa Garda Financiare face abuz in afacerea lui. Si tot asa….. nu ne mai facem bine niciodata. Stiti vorba aia? Daca nu ii poti infrange, fa ca ei… tot noi aia p****i…
15
1
Tara in care traim. Sefa ITM angajeaza fara acte, medici, judecatori, vamesi, politisti, jandarmi corupti sau detin stupefiante. Politicieni corupti (stiu, este pleonasm), directori si tot felul de sefi numiti politic. Organele de control haituiesc pe cei care nu cotizeaza sau pe fraiei. Nu mai avem elite, nu mai avem modele etice, nu mai avem viziune de ansamblu, nu mai avem nazuinte si aspiratii. Toti sunt pusi pe furt, hotie, inselatorie, minciuna. Tara asta a ramas fara viitor, am amanetat-o integral.
27
0
O cunosc de mult pe doamna din poza, nu a fost hotarata niciodata nici cu job-ul nici cu viata privata, a fost mereu cu f... in foua luntre pana cand iata au aparut o gramada de probleme in vita ei. Eu ii doresc tot binele si multa sanatate ei si familiei ei, ca nu e om rau, dar uneori nu stie ce vrea, ca multi dintre noi dealtfel...
9
9
fac ochii aia mari cand vad o p**a grrrasa si frumoasa
12
0
Femeia asta obtine contracte pentru dierse lucrari in constructii mergand cu sanii la vedere apoi placa urgent de pe orice santier in urma dezastrului pe care il lasa in urma. Femeia in loc sa stea cu capul plecat in fata beneficiarului, incepe cu amenintari la adresa lor. Merge la biserica in fiecare duminica dar feriti va de impostoarea asta!
17
0
Ce figura de scorpie si de jmechera!
21
0
Lui Daniela ii place sa si o traga la ochiul maro !
17
1
Daniela pare mai priceputa la ATM decat la ITM.
33
0
Asta e culmea ITM ului, sefa sa angajeze la n***u... S-a ajuns prea departe
41
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468