REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis a vizitat Institutul Oncologic din Cluj

Klaus Iohannis a vizitat Institutul Oncologic din Cluj

Replica API 9 iulie 2018 | 02:21 378

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, duminică, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca (IOCN) şi a fost interesat mai ales de modul de îngrijire a pacienţilor şi de cercetarea din cadrul unităţii medicale, scrie Agerpres.

Vizita preşedintelui la Institutul Oncologic a durat aproximativ 35 de minute şi acesta n-a dorit să facă declaraţii presei.

Directorul medical al IOCN, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat că preşedintele a vizitat mai multe secţii.

"A vizitat secţii clinice şi neclinice, în zona de medicină nucleară, imagistică, anatomie patologică, cercetare şi chirurgie. A fost limitat de timpul domniei sale. L-a interesat în primul rând îngrijirea pacienţilor, atât din punct de vedere al calităţii, cât şi al numărului de pacienţi, infrastructura şi resursa umană care deserveşte institutul. Preşedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut, era bine informat despre institut. (...) A fost foarte, foarte impresionat de partea de cercetare, domnia sa fiind fizician înţelege foarte bine multe dintre procesele care se petrec acolo", a spus Patriciu Achimaş-Cadariu.

Anterior vizitei la IOCN, Klaus Iohannis a fost prezent la deschiderea celei de a 59-a ediţii a Olimpiadei Internaţionale de Matematică, care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

La IOCN, preşedintele Klaus Iohannis a fost însoţit de primarul Emil Boc, iar la intrarea şi la ieşirea din unitatea medical a fost aşteptat de un grup de circa 20 de persoane care au scandat "Clujul vă susţine" şi "Uniţi salvăm toată România".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-a interest pe naiba situatia pacientilor si a medicilor! Pur si simplu a fost o vizita de forma,ca sa mimeze interesul pentru altceva decat propria persoana. I se rupe lui de romani,de suferintele romanilor. El sa fie linguist si plimbat,sa aiba burta plina si bucile sarutate de lingusitori. Asta iubeste romanii cum iubesc romanii saracia si umilinta. Adica este scarbit de romani.
1
0
Nea profesorul a iesit in campanie electorala, pupa babe si bolnavi si le cere votul la ureche
3
0
Werner are nevoie de o camera...Ii vom oferi una gratuita impreuna cu jarteaua kurvesi...le facem imbalsamarea si coparseu gratuit din partea firmei.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108