REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Băsescu să fie premier: „Deocamdată, n-am făcut consultări, n-am primit propuneri“

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Băsescu să fie premier: „Deocamdată, n-am făcut consultări, n-am primit propuneri“

Replica API 24 februarie 2020 | 00:00 322

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis nu a dorit să comenteze propunerea pe care a făcut-o președintele PMP, Eugen Tomac, anume aceea că Traian Băsescu ar fi cea mai bună soție pentru postul de premier.

"Deocamdată, n-am făcut consultări, n-am primit propuneri", a declarat luni, de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat, luni, că Traian Băsescu ar fi o propunere bună de premier, pentru că fostul președinte al României are suficientă experiență pentru a trece țara de acest moment de criză.

Eugen Tomac susţine că Traian Băsescu are suficientă experienţă pentru a putea fi desemnat premier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Usrplus va castiga cu oamenii mei, profesori umc care iau daru, someri buticari speculanti, astept noi contracte de la stat, stelian se stie
1
1
Basescu e ok este constra psd e ok. Psd a distrus uzine fabrici romania a ruinat
4
5
hahahahahaha
2
1
Presedinte. Poate il prosteste pe Joianis
2
1
Suge o in gura
4
3
Doi cretini. Un plavan idiot si un chior informator alcolist.
9
3
ne invartim dupa coada, base e un fost, trebue un actual bun nu circari incompetenti, manevrati politic si de alte interese, romania se va duce la vale!
5
1
Calca totul in picioare wc J..NU MAI RESPECTA ,CRITICA DECIZIILE CCR ...CARE NU -I CONVIN...PDL SI WC J SANT MAI TOXICE PT DEMOCRATIA DIN ROMANIA SI PENTRU POPORUL ROMAN DECAT...CORONAVIRUS !!!..PDL A ARATAT INCA O DATA CA SINGURUL LUCRU PE CARE IL VREA E PUTEREA TOTALA IN ROMANIKA ,VAZAND CA ORI CE ZI CARE TRECE ISI DOVEDESTE CA ESTE UN GUVERN TICALOSIT INCAPABIL SA CONDUCA ROAMANIA DE ACCEA VREA ALEGERI ANTUCIPATE IMEDIAT PENTRU CA NU VA MAI PUTEA PROSTI ROMANUL SA L MAI VOTEZE...DISCURSUL LUI WC WC J...de la ora 18 este al unui DICTATOR..CARE CONTESTA DECIZIILE CCR ..
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108