REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La ce a renunţat Diana Dumitrescu de când este însărcinată!

La ce a renunţat Diana Dumitrescu de când este însărcinată!

Replica API 21 iunie 2019 | 00:00 338

Diana Dumitrescu radiază de fericire de când a aflat că urmează să fie mămică pentru prima dată. Dar cu toate acestea, vedeta a trebuit să renunţe la multe lucruri, din cauza stării în care se află.

Diana Dumitrescu a declarat, la Antena Stars, că este destul de iritată de faptul că nu mai poate munci, dar dat fiind perioada în care se află, trebuie să aibă grijă de ea. Totodată, viitoarea mămică este o graviduţă mândă de formele sale, aşa că în vara asta, vedeta a mărturisit că o să meargă la piscină, ca să îşi ocupe cumva timpul în care nu face nimic.

„M-am plictisit pentru că am ales să nu mai muncesc. Sunt un om activ, iar burtica creşte şi nu mai pot să fac nimic. N-am avut probleme, dar de când cu căldura, am picioarele foarte umflate. Oricât mi-aş dori să dorm mai mult, nu mai pot. (...) O să încep să merg şi pe la piscină, că na, ce să fac. (...) Acum au venit o parte din lucrurile pentru camera copilului. Sunt superstiţioasă şi am vrut să fiu sigură că o să fie totul cum trebuie.(...) La nume ne-am hotărât de foarte mult timp, dar nu vreau să îl spun.(...) Nu m-am decis încă cum o să nasc. Eu îmi doresc să nasc natural, pentru că am înţeles că toate femeile care nasc natural îşi revin mult mai repede. Am avut o sarcină uşoară, dar aştept să vină pe lume, să văd dacă mai fac un frăţior sau o surioară.” a declarat Diana Dumitrescu, pentru Antena Stars.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108