REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La TERASELE din PIAȚA OVIDIU domnește LĂCOMIA!

La TERASELE din PIAȚA OVIDIU domnește LĂCOMIA!

Replica API 3 iulie 2020 | 08:10 5254

După perioada de pandemie în care operatorii economici au fost închiși pentru a evita răspândirea virusului, iată că relaxarea a venit iar unii dintre aceștia se grăbesc să revină la normal cât mai repede. De exemplu, în această goană, operatorii economici din Piața Ovidiu și-au extins terasele atât de mult încât au blocat căile de acces iar constănțenii sunt foarte supărați pe acest aspect.

Oraşul de la malul mării este plin de aspecte negative ce ţin de proasta administrare şi gestionare a problemelor.

Un exemplu în acest sens îl constituie faptul că odată cu relaxarea măsurilor, pentru a păstra distanțarea socială, terasele din Piața Ovidiu au pus monopol pe aleile de acces. Mai exact, patronii s-au extins foarte mult lăsând un culoar pe care pot circula două, maxim trei persoane.

Mai mult decât atât, unele terase au fost extinse atât de mult încât mai că o să se lipească de Statuia lui Ovidiu, în cazul terasei Pizzico.

Constănțenii sunt total nemulțumiți

Locatarii Peninsulei se declară de-a dreptul nemulțumiți de blocarea căilor de acces în Piață dar și de zgomotul și zarva produsă de cei de la terase.

„Este o nebunie de când le-a fost permis să redeschidă. S-au extins pe zi ce trece mai mult, mai mult. Cei cu terasa de jos, mai că se urcă pe Statuia lui Ovidiu… asta e nesimțire ce fac ei. Ca să respecte normele, fără a-și diminua profitul fac țigănia asta. Arată urât! Dacă vrei să ieși la plimbare te simți parcă agresat de cei de la mese… toți se uită la tine ca și cum le-ai trece prin terasă.

A, și să nu mai spunem de zgomot. Din cauza faptului că s-au extins foarte mult și au mult mai multe mesa ca în trecut se face o zarvă totală” a declarat un locuitor al Peninsulei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne este primul articol in care, comentarile sunt rautacioase si chiar rasiste la adresa machedonilor.Inainte sa aruncati cu noroi, uitati-va in propria ograda.Ati fost inninposibilitatea de a face ceva si nu va impiedicat vreun machedon?Daca are bani a furat asta vad ca e sport national in gandirea celor care nu au facut nimic.Asa nu ajungem nicaeri daca tot ce facem este sa ne uram intre noi.Dobrogea a fost exemplu ptr toata tara datorita faptului ca aici se poate trai in armonie cu turci, tatari, makedoni, lipoveni, arabi....Hai mai bine sa vedem ca raul pleaca din cu totul alta parte.
0
0
Asta pentru ca patroni sunt alde Barbu Paraschiva, George Giuliano Talpes, Dusu si alte asemenea specimene securisto-mazariste. Imi e scarba! Sa dea bunul Dumnezeu sa intre in faliment cu toti si sa le cada cosmeliile la primul cutremur, dupa sufletul lor.
6
0
S-au facut reclamatii? Toata lumea e deranjata dar nimeni nu face nici o reclamarie. Jurnalistic ar fi trebuit sa luati si punctul de vedere al auroritatiilor?
14
1
Tetasele din piata aunt doar pentru cocalari si drogati. Kich makidonesc. Muie pentru pesedeul makidonesc.
15
1
Sa ma usurez pe terasele voastre!
10
2
Problema e ca daca ai spatiu comercial .. in cta ai voie sa inchiriezi in fata cat loc e disponibil
7
0
Alt prostan cu Opel ?
2
3
Votati Fagadau!
1
11
nu pot sa cred asa ceva
0
4
Eu deja bag shaorma la cincin
2
6
primar de kkt, oras de kkt unde machedonii semianalfabeti fac legea, legea junglei.
34
1
Makidonia e la putere. PSD si makidonii au distrus orasul. Muie la makidoni si la psd.
32
5
astea sunt numai o parte din ciubucurile lui babu , pe care le imparte desigur si cu individul cu freza de ginere mort si fatza de tractorist din Beidaud... altfel , de mult veneau baietii aia vopsiti in politisti de la locala...
21
2
Dute in p....a mamicii tale
8
2
Pentru ca au dat spaga suficient de multa incat sa li se permita asa ceva . Cand o societate primeste aviz de functionare , pe o anumita suprafata , si cand acea societate depaseste limita admisa , institutiile statului ar trebui sa isi faca treaba . Dar cum in Constanta spaga si faptu ca cei mai multi dintre comercianti apartin unei anumite minoritati , minoritate care au ajuns sa fie preponderent cam prin toate institutiile cum ar fii OPC , ANAF , MEDIU , Etc . Este normal sa nu se aplice legea si drept dovada Constanta arata JALNIC .
22
1
Ma felicit ca am parasit orasul asta infect. Plin de figuranti rupti in cur. Vara vin alti rupti in cur si fac figuri pe litoral.
23
0
Asa e si in Bucuresti ia mergeti voi putin in vizita.... numai la noi se da cu huo in terase vai de capul vostru de rautati!!!!!!
8
17
Sigur exagereaza, dar lasatii si pe ei sa faca un ban dupa atata praf.
3
15
Bag pula orasului vostru. Tigabie si makidonie , hoti.
25
2
Bai Mario, Fagadau a dat ordinele astea! El a incurajat sa se faca asa.
15
3
Constanta a devenit un sat fara caini.Fiekre patron face cum il duce kpul,asta cu acordul celor la kre se cotizeaza.
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108