REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La un click distanță, însă la mare așteptare: magazinele online nu mai fac față fluxului mare de cumpărători

La un click distanță, însă la mare așteptare: magazinele online nu mai fac față fluxului mare de cumpărători

Replica API 28 martie 2020 | 22:20 1454

Într-o perioadă în care pandemia de coronavirus a impus restricții peste tot în lume, inclusiv în România, iar carantina totală a făcut ca românii să iasă din ce în ce mai puțin din locuințe, doar pentru motive urgente, singura soluție pentru a face cumpărături, și totodată, cea mai la îndemână, este achiziționarea produselor și alimentelor online. Supermarket-urile și hypermarket-urile din Constanţa stau la dispoziția clienților pentru a face cumpărăturile online. Însă aici intervine o problemă, faptul că de cele mai multe ori, aplicațiile disponibile se blochează din cauza faptului că foarte mulți oameni aleg această opțiune, iar produsele dispar foarte repede, deoarece există o anumită regulă, prin care clienții optează pentru cumpărături într-un anumit interval orar, iar aglomerația se mută în spațiul virtual de data asta.

Numerele de telefon la care poți apela sunt asaltate de cumpărători, iar achiziția bunurilor alimentare devine din ce în ce mai complicată. În această situație se află Cora sau Kaufland, care sunt asaltate de clienți în perioada asta, mai ales online. Apelarea devine imposibilă, în condițiile în care aștepți minute bune la telefon.

Carrefour este de asemenea în aceeași situație, însă reprezentanții de aici îndeamnă oamenii să vină și la cumpărături în magazine, deoarece situația în online este destul de complicată. „Puteți veni la cumpărături în magazinele noastre, este liber în aceste momente, este adevărat, în online, aplicația se mai blochează deoarece sunt foarte multe comenzi. Vă recomand să veniți aici decât să așteptați până vin cumpărăturile acasă”, spun reprezentanții Carrefour.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108