REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lățimea plajelor de pe litoral se va mări cu până la 100 de metri!

Lățimea plajelor de pe litoral se va mări cu până la 100 de metri!

Replica API 4 octombrie 2020 | 23:58 3870

Bogdan Bola, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că a început a doua fază a proiectului de stopare a eroziunii costiere, “prin care România va câștiga sute de hectare noi de teritoriu”. Astfel, lățimea plajelor de pe litoral ar trebui să crească în 2021 cu 60 – 100 de metri.

“Așa arată începutul fazei a doua a proiectului de stopare a eroziunii costiere, prin care România va câștiga sute de hectare noi de teritoriu - peste 2 km de conductă, aliniată pe plaja din Năvodari, așteptând să fie sudată. Montarea acesteia a intrat deja în linie dreaptă, urmând ca în curând să o punem în funcțiune.

Prin ea, mii și mii de tone de nisip vor fi aduse din largul Mării Negre și «aruncate» pe plajele existente, lățimea acestora urmând să crească anul viitor cu încă 60 - 100 de metri. Iar acesta este doar începutul acestei faze din proiectul #ABADL-ului, la care oamenii de aici muncesc cu profesionalism de ani de zile”, arată mesajul directorului Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar inapoiatii din Navodari au votat iar pesedeul. Banilor cheltuiti degraba de primaria li se adauga asfaltarea ulitei fara case de pe malul lacului Tasaul dar neasfaltarea strazilor din oras. M u i e fara numai pentru votantii si simpatizantii hotilor si spalatorilor de bani.
0
0
esti cam prost fiule.in bali probabil ai vrut sa spui in in mali ca mali este in alta parte dar daca te uiti prea mult pe discovery prostule incearca macar sa spui ceva corect.in miami nu sunt pe plaja si la incepotul nisipului
2
0
cu conductele alea de fer. Ca la noapte tziganii va lasa fara ele !
3
0
Se maresc plajele cu putin nisip si pamant...mai mult. Mamaia a fost cunoscuta pentru nisipul de calitate. Acum, parca mergi pe drum de tarla. Se excaneaza nisip de oriunde si acolo raman gropi adanci, care creeaza turbioane. A analizat cineva noii curenti da apa in zonele excavate? Oare cresterea numarului de inecuri, are legatura cu gropile rezultate???
4
3
Sunteti la fel de incuiati mental ca si acum 30 de ani. Nu aveti nici o educatie sub nici o forma, nu intelegeti economia de piata, dar va dati cu parerea ca orice roman prost si infumurat ca el le stie pe toate desi multi de aici abia ati terminat liceul. Pentru prostimea care nu s a dus mai departe pe planeta asta de bulgari, va anunt solemn ca beach bar uri sunt si in miami pe plaja, ibiza, st tropez sau mali. O plaja mai lata inseamna clienti mai multi, turisti mai multi, bani mai multi. Da, mizerie si prostie pe cm.patrat de asemenea dar la fel sunt si pe plajele din poze la care visati.
2
9
Dupa ce le mariti poate le umpleti de cosmelii si hoteluri de mache .
13
0
Din pacate si intrarea lina de care benificia plaja de la Navodari va disparea...
3
1
Sugi conducta bola gillipolla
2
2
Veti castiga sute de hectare pt.afacerile unora!Sezlonguri,beach-baruri si fel si fel de alte nastrusnicii!De ani de zile,merg prin Mamaia doar in extrasezon,la cate o plimbare,vara mi se pare oribil prin statiune!Motivele sunt stiute!
8
0
...inca speram sa dispara adaposturile de oi de pe plaje, precum si limitarea numarului de decibeli ...
5
0
makidonilor,sezlonguri mai multe si bani mai multi facuti din nimik ,traiasca prostimea ........
13
0
Bravo Bola!
3
6
primul la mare
7
0
Eu fac plaja numai la Dorna, ca e apa aproape, nu imi place sa merg ca nebunu pana la apa..
8
1
lasa ma sa ghicesc, gsp sudeaza conducta?
5
1
si atentie ,asta confunda latimea cu lungimea,..efectele vor fi mai multi turisti inecati,...nu cred ca aduce nisip din Turcia ci de la 10-100 m de tarm,efectul va fi surprinzator pt cei ce intra in apa,si catastrofal pt mediul marin de coasta
14
4
Bucuria sezlongarilor. Bani noi si mai multi din nimic.
16
4
Va castiga fix hectarele erodate. Dar e misto ca nimericul asta o da in texte de Mircea cel batran si marea cea mare. El si Sergiu nicolaescu ELF.
5
4
Degeaba o maresc plaja ca o sa umple cu beach baruri si blocuri beton.
31
2
nu mai e la butoane. Ar fi avut motiv sa autorizeze si mai abitir tinand cont de legislatia in vigoare.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108