REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lia Olguța Vasilescu:

Lia Olguța Vasilescu:

Replica API 30 decembrie 2018 | 00:00 699

"Cred Iohannis că doreşte neapărat să blocheze PSD-ul şi văd că a declanşat o vânătoare şi împotriva unor oameni pe care-i consideră probabil PSD-işti"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dom'le eu tot pe-a mea o stiu: olguta e milfeta.!
0
0
mai nemernicilor ordinari, hosi si borfasi de cea mai joasa speta, in doi ani de zile ati demonstrat scopul urmarit-scaparea puscariasului nr 1 al tarii- satana draknea- dati dovada de demnitate, omenie, corectitudine si anulati pensiile speciale, nu aveti nici un merit- somnul in parlement este suficient de bine platit- voi nu aveti rusine, bun simt?, ati stopat totul inclusiv cresterea punctului de pensie cu inflatia in timp ce voi vi le-ati marit si nu cu cateva sute de lei ci cu zeci de mii- in mormant sa aveti parte de tot ce v-ati dat in defavoarew bebelusilor ce se zbat inte viata si mo
5
1
eu propun sa-ti bage un bat in cur ca sa nu-ti cada chilotii si sa nu te mai blocheze si pe tine mu...ista ma-tii
6
1
Iohannis nu are treaba cu blocarea PSD-ului din ratiuni politice sau economice,ci doar ca mod de a-si prelungi statutul de presedinte impotriva Romaniei. Ii comvin excursiile moca prin lume si plecaciunile curlingailor. Nu-I pasa realmente de PSD,de altii,de Romania si romani. El si numai el,cu casele si banii lui,cu orgoliul si nesimtirea lui de nimic ajuns primar provincial si propulsat ca bolovanul cat mai sus,ca sa fie acoperire pentru ticalosii care-l folosesc. Iohannis singur nu e periculos,periculosi sunt papusarii lui.
3
5
PSD-ul cunoscut de noi a disparut de mult timp.Chiar nu vedeti ? In goana lor dupa majoritate parlamentara si voturi au primit in partid tot felul de animale politice.PSD este azi un amestec de legionari,extremisti, rasisisti,xenofobi,comunisti si stalinisti inraiti.Olguta Vasilescu este extremista de dreapta cu nuante legionare.Dragnea in setea lui de putere si-a inlaturat din partid cei mai vechi cei mai devotati si loiali pesedisti.In plus,multi dintre ei sunt si prosti dar si idioti.Cel mai mare dusman al PSD-ului este chiar PSD-ul insusi.Lasati-i ca astia se desfiinteaza singuri.
8
1
Fa,,,bagaboanto,,fa ciuma riioasa,l-ai termination sub masa PE Vadim,si a cum,vrei sa -l termini di PE pedofilul,PE puscariasul,Dragnea?Du-te si fa centura,acolo,esti FF buna,panaramo,CA rahiticul ala de amant,nu te satura
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108