REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lia Olguţa Vasilescu: Protestatarii ar trebui să știe că legea le interzice să își ia copiii la mitinguri

Lia Olguţa Vasilescu: Protestatarii ar trebui să știe că legea le interzice să își ia copiii la mitinguri

Replica API 16 februarie 2017 | 00:17 432

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat miercuri, la Craiova, că cei care au ieșit în stradă pentru că vor să se respecte legea ar trebui să respecte, la rândul lor, Legea 272/2004 care prevede că părinții nu au voie să își ia copiii la mitinguri.

"Cei care au ieșit în stradă au ieșit pentru că vor să nu se mai încalce legea. Există Legea 272/2004 care prevede foarte clar că părinții nu au voie să își ia copiii la mitinguri, să-i expună. Deci, dacă au ieșit în stradă pentru respectarea legii, ar trebui să știe și ei că există o lege care le interzice să își ia copiii acolo", a spus Vasilescu într-o conferință de presă, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tu esti dobitoc si te-ai invatat cu scandarile colorate ale galeriilor de fotbal este treaba ta, de cretin.Nu toate adunarile unde se strang oameni se coboara la nivelul tau neanderthalian de intelegere si cunoastere! Iar boul ala care spune ca parintii si-au scos copii in frig este un alt cretin! Ai vazut tu vreun copul dezbracat sau care a suferit de frig? Sau iarna nu se mai scot copii din case pt ca e frig? Probabil asa ai ajuns si tu un mare fatalau?!
4
0
Si au scos copii in strada in frig sa auda de la toti retarzi mintali care isi baga puli...
1
6
sa moara mata . . . . . .
6
1
Prostii care si-au dus copiii la protest sau cei care sunt de acord cu ei, sa_mi sugeti P--a ca voi n-aveti minte, expuneti copii la frig si alte pericole care puteau sa apara din partea unui descreierat ca voi, copiii nu au nici o vina Bulangiilor.
1
9
s-au futut mamele voastre cu occidentalii ? cred ca da , comunistii le dadeau la muie , nu puteau ramane gravide sa nasca asemenea esecuri umane
1
6
Ce frumoasa esti ... De Mihai Margineanu !
1
1
totul se plateste ptr. orice fiinta adusa la porctest , dan si klaus haus !
2
7
Mars fa, scursura societatii.
9
2
Asta nu-ti da nici pipi pt. gargara mai idiotule!
1
7
mu..ista asta cu doi neuroni ,trece la amenintari bai jigodie penala pe mine ma ducea tata la 1 mai la defilare de la 3 ani .la 13-14 mergeam toti juniorii Farului pe 23 august si tu vrei sa stam in casa .stoarfa imputita
10
3
ei asi... serios ?
0
2
Si-au luat copii la miting exact cum fac aia de la ISIS cand pun copii ca scuturi umane in fata trupelor combatante. Ca sa nu intervina jandarmii sa imprastie un miting neautorizat,prostii pulii si-au adus copii.
3
14
Dar cu prezervative avem voie ? Ca dorim sa-i dam la muie Olgutei sa nu o lezionam in gurita ei pacatoasa !
10
2
Toti aia de la miting sunt cei care "vor o tara ca afara", cu conditia sa nu o faca ei. Ei sunt cei care opresc masina unde li se nazare "pentru ca nu am unde", ei sunt cei care aduc copii la miting "sa invete de mici", ei sunt cei care incalca legea de cele mai multe ori, dar li se pare ca prevederile legale nu lor trebuie sa li se aplice. Apropos, aveti autorizatie de miting, asa cum cere LEGEA? LOL, prostilor!
3
4
Bei nene mai usor cu fotoshopul ca a iesit olputza cu un obraz mai mare si altu mai mic si netezit zici ca e tigaia delimano
16
4
Si Dragnea trebuie sa aiba curvele lui.....
14
3
Papagalii astia care au iesit sa demonstreze, manipulati ca prostii pe fbk, nu vor legea aplicata decat pentru cine vor ei sa dispara din lumea asta. Cand e vorba sa respecte ei insisi legea, se dau cu curul de pamant. Gasesc tot felul de scuze sau explicatii puerile! Dreptate sa fie, dar nu pentru catei! Statul de drept sa functioneze, dar nu si pentru ei! Ca trebuie sa fie protejatii toti prostii care ies cu o pancarta in strada ca au mult tupeu iar noi stam tacuti acasa convinsi ca ne am spus punctul de vedere la vot!
5
12
Ha ha haaaaa. Ce gluma buna. O dati in intimidari securiste ? Era mai bine daca nu ieseam in strada , erai ca si noua acum ! Fara pata ! Este ?
15
3
vrei tu sa o ajungi pe ana pauker dar esti o c urva
11
4
prosti sunteti voi ,,respectati legea..
9
5
Ce tupeu jegos,ce conceptie de comunista are fetisoara asta!Cred ca a prins miscarea de la Vadim.
23
5
O alta tactica securist-comunista de a intimida populatia de protestatari. A invatat doamna lectia de la taticul sau bunicul ei.Azi acesti viermi nu mai fac ca bunicii lor care erau plantati de securitate peste tot ca sa raporteze posibili dizidenti politici si sa le faca dosar pentru a fi eliminati, azi se recurge subtil la amenintarea: stati pe fundul vostru, fraierilor, ca la noi e puterea si putem manipula legile dupa bunul plac ca sa va aratam ca noi putem sa va facem rau, inclusiv sa ne folosim de serviciul social ca sa va amendam sau sa va luam copiii: noi suntem legea,opriti protestele
21
3
Sa mori tu proasto!!!!! Pe bune? Ce va mai fute grija pe voi de romani!
25
6
deci asta e deranju, ca daca baga vreun jandarm pulanu si lovea vreun copil, venea dupa voi lumea si va cam rupea capul. v-au refuzat jandarmii si bine au facut, ca altfel ce ordine sa se traga mai dadeati voi ! uite asa mai aflam si noi cam ce aveti in cap !
22
2
si Olgutza ar trebui sa stie ca e o cretina. Nu a fost nici un pericol pentru nimeni, nici macar cand a adus PSD galeriile alea de derbedei, restul lumii s-a retras de langa ei ...dar eminentele astea cenusii... Firea si Olgutza...doua catzele proaste... dar bosorogii aia care sunt intr-un mare pericol stand atatea ore in frig, nu sunt in pericol de infarct si alte probleme ???
29
4
Mars,fa ordinaro!
25
5
Dar pentru a fi cool si pentru a manca un covrig si a bea un ceai, nu conteaza! Sa-i invatam de mici sa fie 'Gica Contra', in loc sa-i invatam cate putin din procesul electoral si momentul in care clasa politica poate fi sanctionata!
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108