REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lichidatorii au scos la vânzare proprietățile lui George Karam, patronul de la Beirut!

Lichidatorii au scos la vânzare proprietățile lui George Karam, patronul de la Beirut!

Andreea CONDURACHE 23 septembrie 2023 | 00:00 1764

După moartea lui George Karam, patronul Restaurantului Beirut, ars din temelii, în 2014, afacerile familiei au rămas pe mâna fiilor, Antoine și Charbel. La scurt timp după acel moment, societatea și-a cerut insolvența în instanță, pe 19 aprilie 2022, iar pe 8 august 2022 i-a fost admisă cererea. Acum, lichidatorul judiciar anunță organizarea unei proceduri de licitație pentru vânzarea mai multor bunuri deținută de firmă. Vorbim despre două autoturisme și un teren intravilan din Ovidiu.

Lichidatorii au scos la vanzare proprietatile lui George Karam, patronul de la Beirut!

G.N.K. Shipping & Trading LD SRL firmă administrată de Kabous Mounib, Antoine Karam și Charbel Karam, cei doi din urmă fiind copiii lui George Karam, și-a cerut insolvența marți, 19 aprilie 2022, fiindu-i declarat falimentul câteva luni mai târziu. Acum, lichidatorul judiciar al societății anunță organizarea unei proceduri de licitație în vederea vânzării mai multor bunuri. Vorbim despre 2 autoturisme, o Dacia Logan la prețul de 793 de lei, un Cielo Executive la prețul de 897 de lei, dar și un teren intravilan în suprafață de 57 de metri pătrați, localizat în Ovidiu, la prețul de 5.095 de lei. Licitația publică cu strigare va avea loc în cursul zilei de 27 septembrie a.c., iar în caz de neadjudecare se vor organiza noi proceduri pe 4, 11 și 18 octombrie a.c..

Lichidatorii au scos la vanzare proprietatile lui George Karam, patronul de la Beirut!Antoine și Charbel Karam

Firma a intrat în faliment în 2022

Societatea GNK Shippinh & Trading LD SRL și-a cerut insolvența în cursul zilei de marți, 19 aprilie 2022, iar câteva luni mai târziu, mai exact pe 8 august 2022, a fost admisă cererea formulată, dispunând intrarea în procedura falimentului prin procedura simplificată. În 2020, societatea a avut cifra de afaceri 0, profitul în valoare de 83.963 de lei, dar și datorii în valoare de 716.651 lei. Societatea avea domeniul de activitate exploatarea spațiilor de depozitare pentru toate tipurile de mărfuri.

George Karam a murit în închisoare

George Karam, fostul patron al restaurantului a murit la scurt timp după ce a intrat în închisoare. Patronul restaurantului a fost condamnat definitiv la 8 ani și o lună de închisoare în dosarul Beirut, solicitase instanței întreruperea executării pedepsei pe motive medicale cu motivarea că suferea de insuficiență cardiacă, ulcer gastroduodenal și alte afecțiuni cauzate de vârsta înaintată care îl puneau în imposibilitatea obiectivă de a continua executarea pedepsei de 8 ani, 1 lună și 10 zile închisoare.

Lichidatorii au scos la vanzare proprietatile lui George Karam, patronul de la Beirut!

Reamintim că anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi trebuie banii lui, nu anii lui. LA PUSHKARIE STAU PE BANII NOSTRI
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468