REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Litoralul românesc a fost promovat în capitala Republicii Moldova

Litoralul românesc a fost promovat în capitala Republicii Moldova

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:00 245

Pentru al treilea an la rând, Asociația Litoral - Delta Dunării participă la un târg de turism din Republica Moldova (după Târgul de Turism al Republicii Moldova în 2015 şi Tourism. Leisure. Hotels în 2016). În perioada 6-9 aprilie, promovăm Mamaia, Litoralul şi Delta Dunării la cea de-a 22-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale Specializate de turism, agreement şi industrie hotelieră "Tourism. Leisure. Hotels” , în standul României, asigurat de Ministerul Turismului.

Târgul este organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” şi este susţinut oficial de Agenţia Turismului a Republicii Moldova, Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din Moldova şi de Asociaţia Naţională a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural din Moldova. Este cea mai importantă manifestare internaţională specializată din Republica Moldova care prezintă toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agenţiilor de turism din Moldova şi din străinătate, ale companiilor aeriene, ale administraţiilor centrale şi locale care au în gestiunea lor activităţi turistice, complexelor hoteliere şi balneare, companiilor de transport etc.

„Consider Moldova o piaţă strategică pentru destinaţiile turistice româneşti şi încă din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agenţiilor de turism din Moldova pentru Litoralul românesc şi Delta Dunării, destinaţii turistice aproape necunoscute colegilor din Moldova, cu câţiva ani în urmă. Continuăm această campanie, şi organizăm din nou o prezentare la Chişinău, dedicată agenţiilor de turism şi jurnaliştilor din Moldova.

Bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia ne permite să facem asemenea evenimente, în care Mamaia va fi în prim plan, într-un eveniment în care însă promovăm toate staţiunile de pe Litoral, dar şi Delta Dunării. În ultimii ani, numărul turiştilor moldoveni pe litoral a crescut constant şi urmărim să creştem, în continuare, circulaţia turistică între Moldova şi România. De aceea, ne vor fi alături şi colegi din alte Asociaţii de Promovare din România – Prahova, Tuşnad, Covasna, Govora, Băile Felix", a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108