REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Litoralul românesc şi Delta Dunării, prezentate la Varşovia şi Atena

Litoralul românesc şi Delta Dunării, prezentate la Varşovia şi Atena

Replica API 25 noiembrie 2016 | 00:00 202

În căutarea turiştilor străini

În căutarea turiştilor străini

O delegaţie comunã a Asociaţiei Litoral – Delta Dunãrii şi Consiliului Judeţean Tulcea se aflã la Varşovia, în perioada 24-26 noiembrie, pentru a convinge touroperatorii polonezi cã Litoralul Românesc şi Delta Dunãrii reprezintã destinaţii turistice foarte atractive, atât ca tarife, cât mai ales ca şi evenimente şi atracţii. Tradiţiile dobrogene vor fi prezentate la târgul de la Varşovia de ansamblul de dansuri populare „Danubius”, care va susţine douã reprezentaţii vineri dupã-amiazã şi încã una sâmbãtã dimineaţã. „În cadrul târgului Tour&Travel Varşovia voi avea, împreunã cu reprezentantul Consiliului Judeţean Tulcea, o întâlnire cu Preşedintele Camerei de Turism din Polonia, iar mâine vom participa la o întâlnire cu bloggeri polonezi din domeniul turismului.

Aceste douã întâlniri au ca scop organizarea unei vizite de documentare pe litoral şi in Deltã cu agenţii de turism şi jurnalişti polonezi.”, a declarat Mariana Gorbănescu, Secretar General Asociaţia litoral – Delta Dunãrii. „Am fost invitatã la Atena de organizatorii târgului Greek Tourism Expo, unde voi avea întâlniri cu Preşedintele Asociaţiei Agenţiilor de Turism din Grecia (HATTA), precum şi cu tour-operatorii care doresc sã includã Constanţa, Litoralul românesc şi Delta Dunãrii în oferta lor de city-break şi sejur, având în vedere introducerea zborurilor directe Constanţa – Atena, obiectiv atins anul acesta.

În perioada toamnã – iarnã – primãvarã, continuãm participarea la târgurile de turism internaţionale de la Milano, Bruxelles, Tel Aviv, Berlin, Londra. În premierã, pentru 2017 ne propunem ca target piaţa ţãrilor scandinave, pe lângã pieţele ţintã deja anunţate, precum Grecia, Liban şi Benelux”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunãrii. Pentru promovarea staţiunii Mamaia la târgurile de turism din Polonia şi Grecia, Asociaţia Litoral – Delta Dunãrii a realizat materiale de promovare în limba polonezã şi greacã (broşuri şi spoturi video).

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108