REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Liviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'

Liviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'

Replica API 19 aprilie 2019 | 01:00 396

Liviu Dragnea a spus, în județul Suceava, că are informații despre mandatul lui Ludovic Orban în fruntea ministerului Transporturilor și a relatat un episod când liderul PNL ar fi scăpat, pe jos, zeci de mii de euro, din geantă, conform stiripesurse.ro.

”S-a pornit un val pe care nu îl vor putea opri. Noi suntem ciuma roșie? Noi am tăiat salariile? A furat 6 case de la statul român și nu vrea să dea banii înapoi? El vorbește de corupție (n.r. Klaus Iohannis)?

Răzvan (n.r. Cuc, ministrul Transporturilor) nu are timp acum, dar îl sfătuiesc să spună ce a fost pe vremea lui Orban la Ministerul Transporturilor. Jandarmul ăla de la poartă are curaj și spune cum a ieșit din minister și cum i-au sărit din geantă zeci de mii de euro. Poate are curaj și o să spună, dacă nu are, nu îl condamn, poate o să îi fie frică.”, a declarat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Base scrie "v-a fi nevoit...". Nu prea ti-a placut scoala, hashtagistule, nu-i asa? Ca atare, sunt si eu nevoit sa-ti spun: mars in ma-ta, analfabetule!
2
5
Amindoi sint la fel de saraci !--cit tupeu pot sa aiba acesti oameni! --huoooooo
3
1
Da.... sareau din geanta lui Orban, direct in buzunarul lui Dragnea......
9
0
Ca toti politicieni au furat se stie intrbarea e cat? aici PSDisti conduc detasat si nu e un secret nici macar pentru socialisti europeni si alora le este rusine cu socialisti romani.
10
4
PSD, ipocrit si mincinos prosteste tocmai pe cei care sufera cel mai mult de pe urma hotiilor lor, dar au grije sa-i manipulkeze si sa-i indobitoceasca latrina 3 a HOTULUI sef, penalul voiculescu. Ei merg inainte si-si ingrasa porcii cu pensii speciale, isi angajeaza toate cozile de topor in cinci locuri de-odata ca doar d'aia i-au ales romanii sa faca ei ce vor. Si uite ce fac! Prapad.
10
6
cat de tembel si spalat pe creier poti fi? asa e, o sa vina astia sa taie salariile ca nu mai au ce fura!
5
5
Sper sa va ia dracul pe amandoi!!! Si nu numai...
4
1
Nu mai dati vina pe hamster asa facem toti ,avem gena de asa natura cum zice unul p'acilea,hoti si coorwe!
7
2
Grea lupta asta politica! O sa ne faca astia cu bostanu' la "palazu la pisici pe toti!
3
1
Amandoi ar trebui sa ne lase drak in pace si sa plece unde vor ei si la parnaie . Hoti si corupti care se cred desteptii pamantului
6
2
Niste mizerabili , vai de tara asta , este un blestem pe ea sa fie condusa de astfel de grobieni.
12
4
Cat de mincinos poti s-a fi Dragnea de unde dracu ai atata avere Orban nci 1 % nu are din cat ai furat tu ai saracit Teleormanul
13
8
tortionare 1,2,3,sugeti morcovu lui Dragnea.
7
12
jigodie, nemernicule, puscaria te va manca- ai crezut ca poti face ce vrei tu nenorocitule flausat- vroiai sa sperai sa treci tara pe persoana fizica- ordinarule. vei putrezi in puscarie
12
10
Mai secat la coaie desteptul plmele
11
18
Hotul striga hotii ! Ba, nu iti e rusine? Pai cine o sa vina dupa voi v-a fi nevoit sa taie din nou salariile! V-ati angajat toate neamurile si amantele in sistemul bugetar ca pulea spatarul o sa va mai plateasca salariile. Bugetarii ce plm produc? Doar paguba. Privatii va platesc salariile si pensiile. Voi ce faceti? Faceti imprumuturi pe care tot noi o sa.le platim. Voi o sa fiti in Madagascar.
25
13

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920