REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea confirmă RUPTURA TOTALĂ de fosta soție: 'Nu mă consultă, nu m-a consultat, e strategia ei'

Liviu Dragnea confirmă RUPTURA TOTALĂ de fosta soție: 'Nu mă consultă, nu m-a consultat, e strategia ei'

Replica API 22 martie 2018 | 14:31 450

Liviu Dragnea, sursa foto EPA

Liviu Dragnea a fost audiat la ÎCCJ în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA în dosarul DGASPC Teleorman. Dragnea spune că a obosit, după 7 ore de audieri și a vorbit despre decizia fostei sale soții, Bombonica Prodana, de a plăti o parte din prejudiciul stabilit de DNA, potrivit stiripesurse.

”Voi nu ați obosit? Eu am obosit rău! Nu trebuie să îmi dovedesc eu nevinovăția. Nu cer eu asta, habar n-am (n.r. cine a cerut protecția jandarmilor). Nu știu dacă e (n.r. o lovitură pentru el, după ce fosta soție a acceptat să plătească o parte din prejudiciu), habar n-am, nu mă consultă, nu m-a consultat. Doamne ferește, nu sunt supărat, e strategia ei, a avocaților. Am aflat că a plătit prejudiciul azi-dimineață.”, a spus Liviu Dragnea.

Bombonica Prodana, fosta soţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a cerut miercuri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încetarea procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman, susţinând că a achitat prejudiciul în acest dosar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca dovezile sunt clare si a platit-sfatuita desigur de avocat-in ideea ca ia o pedeapsa mai mica.escobar o sa ia speram minim 10 ani la ce a gandit si facut cu premeditare.se incadreaza lejer la subminarea economiei nationale fapta care pe timpul lui Ceausescu se termina pe stadion cu gloante cadou.Inchisoare indelungata,nemernicule si sa-l iei si pe motocicleanu sa nu te traga curentu acolo.
0
0
sa-i dea muie lui raul !....cel de la 20:30 , puiul de filipinez ....
0
0
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
5
0
Puiu , de-te dreacului la puscarie ! PSD-ul este gruparea mafiota destinata in integrum pentru viata in recluziune si post negru . Panarame ...
5
1
daca ai obosit,lovache tata.chiar sunt curios cum se va termina telenovela ta si cat vei mai rezista psihic pt.ca de-acu incepe realitatea de care fugiti toti psdeii adica se termina banii si iubitii vostrii bugetari deja fac scandal ca toti vor de la 2000 de euro lunar in sus-nu stiam ca ne-am transformat in Suedia peste noapte dar ma rog.Cotzcariile au un final si minciuna oboseste,are picioare scurte.
11
0
Ce om normal la cap ar plati un prejudiciu daca nu a savarsit un furt??? Sa speram ca acum nu va mai primi cu suspendare..
11
1
Confirma si Ruptura Totala de PSD sau de politica, ar fi nemaipomenit de bine pentru Romania.
9
1
Furi, e bine. Te prinde -dai bani i inapoi si iar e bine, te duci la furat din nou. Daca nute prinde te poti duce Iin fiecare vara in Brszilia. O fi facut imprumut la banca sau a vandut niste porci ? Ramane circul pe pensii speciale la fel de hotesti.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108