REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru Donald Trump, după întâlnirea cu Kim Jong Un

Liviu Dragnea, mesaj pentru Donald Trump, după întâlnirea cu Kim Jong Un

Replica API 13 iunie 2018 | 02:13 386

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a ținut să-l felicite pe Donald Trump pentru efortul de stabilizare a planetei, ca urmare a întâlnirii cu Kim Jong Un.

”Îl felicit sincer pe Președintele Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump, pentru efortul pe care îl face pentru normalizarea planetei și stabilirea unor garanții solide de securitate împotriva pericolului nuclear. Întâlnirea pe care a avut-o astăzi cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un reprezintă un pas foarte important pentru construirea unei păci durabile în regiune și pentru denuclearizarea completă a Peninsulei Coreene. Chiar dacă evenimentele se desfășoară la mii de kilometri de România, ele au o semnificație uriașă pentru întrega planetă, deci implicit și pentru țara noastră”, scrie Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea este chiar prieten la catarama cu Trump . Ba , se trage si de ciocan cu acesta , el , Livache , cu dintii , cu limba ...
0
0
dragnea mesaj ptr trump? hahaha...ce? doriti si chifle la ciorbitza? e totul in regula? hahaha
3
0
Dragnea nu uita ca tara te vrea in costum de brad!
5
0
mai nespalatule, vezi-ti lungul nasului, Trump nu este amanta ta minora irina care se multumeste cu bombonele
5
0
se strange latul
6
0
Il doare la pu.a pe Trump de ce anume declara Dragnea. Tb sa ti lipseasca ceva pe creier sa crezi ca mesajul tau intereseaza pe cineva . Penibil
4
1
uite ca pupa si asta in cur pe cineva ,nu mai esti atot stivuitorsau mototalputernicul totalitarist !sau trimisul lui bunicu drac...nea pe pamint colegule ?
6
0
Americanii o sustin pe Codruta si Dragnea vrea sa i vina de hac. Limbricul de Teleorman nu intelege nimic din relatiile internationale. Atitudinea servila si vicleana nu este pusa la socoteala.
7
1
Planeta in sine e normala, numai ca unii care o populeaza, deja o iau razna si nu par a fi normali la cap. Da pe dinafara inteligenta si vorba ceea, ce-i mult strica.
4
0
daca ai coloana vertebrala te intelegi pe picior de egalitate inclusiv cu un inamic istoric,pe cand daca stai sluj si i-i pupi in dos nu prea ai nume bun si nici nu ispravesti ceva
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108